[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 1. 12. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Mesečni horoskop za decembar - prvih šest znakova (1)

Ovan

Okolina je ubeđena da nameravate da učinite krupan preokret u svom životu početkom decembra, ali nisu sigurni šta bi to moglo da bude. Pustite ih da u prva četiri dana predstojećeg meseca samo nagađaju, a onda im - 5. ili 6. decembra - otkrijte svoju sjajnu zamisao.

Sledećih nekoliko dana (od 7. pa zaključno s 9. decembrom) bićete izuzetno pričljivi, ali čini se da nećete imati mnogo toga važnog da kažete. To ne znači da treba da ćutite, ali znači da treba da pazite šta pričate i pred kim. Polovinom meseca bićete široke ruke kada je reč o bliskim prijateljima, ali pazite da zbog toga ne zapadnete u lošu finansijsku situaciju.

Tih dana bićete u prilici i da pomognete prijatelju koga muči niz privatnih problema. Trudite se da ga saslušate bez upadica. Početkom treće dekade meseca decembra može se desiti da osetite strast prema osobi koja je nedavno ušla u vaš život. Razmišljaćete da li da se prepustite izazovu, ali šta god odlučili savet je isti: otvorite četvore oči i pamet u glavu.

Poslednja nedelja decembra biće povoljna za poslovne poduhvate, a uspeh vam je gotovo zagarantovan ako se budete usredsredili na samo jedan i jasno određen cilj. U protivnom, samo ćete rasipati energiju. Pred sam kraj meseca bićete izuzetno naklonjeni umetnosti, pa ćete vreme uglavnom provoditi slušajući muziku. Talentovanima za slikarstvo, preporučuje se da krajem decembra pokažu svoje radove kompetentnim osobama.

Bik

Intuicija će vas 1. decembra povesti u pravom smeru, ali sa čime god da se susretnete primite to mirno i sa izvesnom dozom rezerve. Nikako nemojte reagovati impulsivno 2. i 4. decembra jer možete naneti štetu sami sebi. Usporite malo i dobro proanalizirajte situaciju pre nego što krenete u bilo šta novo. Vrlo je važno da upamtite sledeće: nemojte baš sve primati k srcu. Nemojte se rasplakati ako vaši prijatelji u poslednji čas otkažu zajednički izlazak. To ne znači da vas izbegavaju, već da im je iskrslo nešto neodložno.

Polovina meseca je odlična za rad na manjim poslovnim projektima. Međutim, 19. i 20. decembar mogu da budu pogubni kada je reč o poslu. Pazite da ne zagrizete previše i na sebe preuzmete prevelik teret s kojim nikako nećete moći da izađete na kraj. Trudite se da 23. i 24. decembra ne ulazite u sukobe i rasprave s članovima porodice, najbližim kolegama i saradnicima. Bićete izuzetno kreativni krajem meseca. Ako u glavi imate neku dobru ideju, potrudite se da je izložite ljudima sa kojima radite. Imate velike šanse za uspeh.

Blizanci

Tokom decembra postoji velika mogućnost za neslaganje sa okolinom. Vaša vizija o tome kako ćete koristiti sopstveno vreme naići će na "nož" u najbližem okruženju. Za njih ćete biti neko ko samo uludo gubi dane. To vam, međutim, neće pokvariti raspoloženje jer ćete verovati samo sebi i nećete dopustiti okolini da vam se meša u privatne poslove.

Polovinom meseca pružiće vam se prilika, najverovatnije poslovna, da radite nešto što do sada nikad niste radili. Bićete veoma uzbuđeni zbog toga, puni pozitivne energije i entuzijazma. Ako i u drugu polovinu meseca uđete sa optimizmom, verovatno ćete se lako izboriti sa nekoliko ličnih problema koji vas čekaju u tom periodu.

Bilo bi lepo da slobodno vreme posvetite učenju neke nove veštine ili bavljenju novim hobijem jer bi to moglo da vam odagna misli sa ličnih problema. Pred sam kraj meseca čekaju vas i manje poteškoće na poslu pa bi bilo najbolje da u mirnom periodu s početka meseca uživate dokle god možete. Najviše energije biće vam potrebno 30. i 31. jer su pred vama veliki napori. Posle novogodišnjih praznika čeka vas puno posla i niz radnih zadataka koje treba uspešno okončati.

Rak

Prvog decembra preplaviće vas osećaj nostalgičnosti jer ćete slučajno naići na uspomenu iz prošlosti koja će vas prilično potresti. Međutim, ova sentimentalnost biće kratkog daha jer ćete imati previše posla, a premalo vremena da razmišljate o davnim vremenima. Kolege će vas hvaliti 5. i 6. jer ćete im u priskočiti u pomoć u pet do dvanaest. Polovinom meseca bićete u stanju da primetite nešto što se dešava oko vas i što, čini se, niko drugi ne primećuje.

Početkom druge polovine decembra posvetićete se svom domu, njegovom ulepšavanju, ali i održavanju. Bilo bi dobro da proverite kvalitet nedavnih radova u kući, u vezi sa električnim ili vodovodnim instalacijama. Ako je došlo do greške, odmah je ispravite. U trećoj dekadi decembra trudite se da ne vičete na druge već da im pružite podršku.

Nekoliko poslednjih dana decembra provešćete u pesimističnom raspoloženju, ali to će brzo proći. Već 27, 28. i 29. decembra imaćete priliku da uživate u novom talasu pozitivne energije. Krajem meseca biće vam preko potreban savet. Potražite ga samo u krugu najbližih prijatelja. Ostalima ne otkrivajte svoje misli, brige i planove.

Lav

Potrudite se da početkom meseca odbacite sve stare izgovore i da 2, 3. ili najkasnije 4. decembra krenete u nove radne pobede. Ako u tim danima budete sami sa sobom raščistili šta hoćete, nema te prepreke koja će moći da vas zaustavi u nastupajućem periodu. Jednostavno, stizaćete da uradite sve što ste sebi zacrtavali prethodnih meseci.

Loše volje bićete 5. i 6. decembra, ali će malodušnost brzo proći. Ta dva dana provešćete sažaljevajući sami sebe, ali ako se 7. budete prenuli iz letargije ostatak meseca biće uspešan. Krajem prve dekade, bićete veliki podsticaj partneru. Pomoći ćete i prijateljima da reše svoje ljubavne jade. Nemojte zauzvrat tražiti hvalospeve jer treba da vam bude dovoljno to što ste za njih učinili nešto dobro. Pred početak druge polovine meseca čekaju vas brojni izlasci i česta druženja s prijateljima.

Posao će vam u drugoj polovini meseca oduzimati puno vremena tako da ćete imati malo manevarskog prostora kada je reč o privatnom životu. Ne zapostavljajte partnera i najbliže prijatelje. Krajem meseca može da vam se desi da vrlo blisku osobu optužite da je učinila nešto što nije. Smirite strasti i dobro razmislite. Ne dopustite da vam se godina završi svađama i sukobima.

Devica

Ako imate snažnu potrebu da nešto promenite u svom životu, onda se potrudite da to učinite početkom decembra jer su 2, 3. i 4. decembar sjajni dani za to. Razlog više jeste i činjenica što ćete 5. i 6. decembra biti usporeniji nego obično, ali uostalom vaš moto je da tiha voda breg roni. Stav da ništa ne treba raditi u žurbi, spašće vas grešaka i neprijatnosti.

U prvoj dekadi decembra bićete nepodnošljivi za okolinu jer ćete menjati raspoloženja iz minuta u minut. U tom periodu nemojte donositi nikakve važne odluke - ostavite to za 15. i 16. decembar. To se odnosi ne samo na potpisivanje dokumenata već i na važne poslovne poduhvate, ali i prosidbu. Bolje je da malo sačekate i razmislite nego da se posle kajete.

Postoji mogućnost da 17. i 18. dođete u sukob s nekom bliskom osobom pa bi bilo poželjno da ta dva dana pazite kako se ophodite prema ljudima. Iako neverovatno zvuči, krajem meseca uspećete da pobedite stidljivost što će vam omogućiti da ostvarite mnoštvo novih poznanstava.

SĐP
Nastavak sutra…


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:45h

Savremena kuga svakih pet minuta odnosi po jednu žrtvu

19:55h

Mesečni horoskop za decembar - prvih šest znakova (1)

      


FastCounter by LinkExchange