[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 14. 11. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ubuduće vam se znatno popravljati novčana situacija, društveni ugled, a pomažu vam i mnogi uticajni prijatelji. Ali ste osetljivog zdravlja, a i ipak ste vrlo aktivni. Nađite dovoljno vremena i za svakodnevni odmor. Danas vam pomoć ne stiže, ne možete se zaštititi od svih loših uticaja, ali je značajno to što uspevate da sačuvate živce i u najtežim okolnostima, kao i sposobnost realnog uvida u probleme i razloge. Imate posla s ljudima koji ne ispunjavaju obećanja i ne govore istinu, a možda čak pokušaju i da vas prevare. Pazite i na izjave, izbjegavajte komentiranje tuđih postupaka, ne samo zbog toga što sada niste objektivni već i što ćete izbeći skandale i ogovaranja.

 

RAK LAV DEVICA
Za vas počinju značajne promene nabolje i to odlično deluje na vaše izmučene živce. Polako popravljate sve štete koje ste u poslednje vreme naneli odnosima s dragim osobama. Vraća vam se volja za radom - ponovno normalno ispunjavate svakodnevne obaveze. Pred vama je nešto lošiji dan. Sada vam je povoljno vreme za finansije, a to znači da treba da posvršavate one manje poslove. Porazgovarajte s okolinom i otklonite nesporazume, zbog nestrpljenja koje ste iskazali. Mnogo ste smireniji nego u poslednje vreme. Ne osećate potrebu za neprekidnim kretanjem i nemate osećaj da besmisleno gubite vreme. Prema bliskim osobama i saradnicima ste mnogo tolerantniji nego do sada, mada niste preterali u neugodnostima prema njima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Emocionalni problemi ne nestaju, ali barem sve počinje da se smiruje. Znači da dobijate odličnu priliku da popravite sve što se pokvarilo u odnosima s osobom koju volite. Imate priliku da uz pomoć nekih članova porodice završite veliki posao. Družite se što više s pouzdanim prijateljima. Ni u kojem slučaju nemojte dan da provedete sami, a neće vam dati mira ni članovi porodice koji imaju nameru da se sa vama baš ispričaju. Bolje na vreme odustanite od većih trošenja. Osećate se dobro i snažno jer vam se i zdravlje popravlja i pojačava se i mentalna i fizička izdržljivost. Danas ste nešto uporniji nego obično pa i planirano završavate bez odlaganja. Ipak vodite malo više računa o društvenim konvencijama i ponašanju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto ste sredili poslove, zatim imali uspeha u emocionalnim odnosima, sada osećate potrebu za akcijom, a ne za mirovanjem. Postajete energični i ambiciozni, naprosto tragate za novim poslovima i načinima da potrošite energiju. Na poslu ćete biti manje aktivni, ali zato u narednom razdoblju možete očekivati pohvale i priznanja za rad koji ste već ostvarili. Ne baš značajno, ali će se ipak malo popraviti i finansijska situacija. Ovo je period velikog preokreta nabolje! Za vas je ovo dobar i srećan period u kom možete znatno ublažiti loše odnose s roditeljima, neugodnosti sa šefovima. Možete učiniti i više: pravo je vreme za osamostaljivanje.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange