[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 9. 11. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Rasipate energiju na sve stane i delujete na previše polja istovremeno tako da ćete teško održati koncentraciju na potrebnom nivou. Pazite da ne ispustite konce iz svojih ruku. Preterano ste osetljivi i sve kod vas izaziva emotivnu reakciju, ali i puni simpatije za probleme ljudi oko sebe. Ipak se posvetite sebi i svojim problemima. Novac opet nekim čudom došao u vaše ruke. Danas se baš dobro zabavljate, sve planove vezane za dobar provod ostvarujete sa lakoćom. Omiljena ste osoba u društvu. Slobodnima - jedan flert može da preraste u nešto više.

 

RAK LAV DEVICA
Za sve one koji se bave umnom delatnošću najbolje je da iskoriste kreativne potencijale koji su u punom zamahu. Ako su vaša emotivna interesovanja usmerena ka rogatim znacima, Ovnu ili Biku, sledi uspeh. Partneru koji je neodlučan i nekreativan pomažete da donese neku bitnu odluku. Puni ste razumevanja i podrške što je njemu u ovom trenutku i potrebno. Nađite malo vremena da se posvetite sebi. Devicama rođenim u prvoj polovini znaka sledi plodan dan pun aktivnosti. Sa lakoćom završavaju sve obaveze i pomažu i bližnjima. Rođenima u drugoj polovini znaka sledi prijatno udvaranje.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Vaša okolina - vaši partneri i poslovni i emotivni za vas imaju jako puno razumevanja i ako ste vrlo ćudljivi. Vašu nervozu i uznemirenost poistovećuju sa zaljubljenošću - da li su možda upravu? Danas ne podnosite neodgovornost nekih svojih saradnika i prijatelja. Skloniste i da drugima postavljate visoke kriterijume koji važe za vas. Partneru spremate prijatno iznenađenje. Zaštićeni ste od negativne energije i zlih jezika, ma šta da pokušaju da vam danas serviraju neće vas pogoditi. Sprovodite u delo svoje planove bez odlaganja i ometanja. Posvećeni ste višim stvarima.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Kroz partnerske odnose svih vrsta danas samo dobijate. Od poslovnih saradnika stižu konkretne ponude koje su bazirane na ravnopravnim osnovama. Vaš ljubavni partner vam pruža podršku i razumevanje. Ostvarujete pobedu i uspeh na svim poljima delovanja, a tamo gde niste najjači dobijate pomoć od proverenih saradnika. Raspoloženje je promenljivo, ali vam se energija vraća. Dobijate novac. Iskoristite svoje diplomatske sposobnosti i objasnite saradnicima da ste otvoreni i za njihove predloge, ako su konstruktivni i kvalitetni. Podrška saradnika je važna za novi posao.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange