[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 7. 11. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Zbog straha od iseljenja iz stana u Budvi

Inspektor pretio
spaljivanjem porodice

BUDVA (Tanjug) - Bivši komunalni inspektor opštine Budva Momčilo Bakić juče se polio benzinom i zapretivši da će spaliti porodicu, sprečio sudske izvršitelje da ga isele iz opštinskog stana u kome nelegalno boravi već godinu dana. Incident je zaustavio i iseljenja iz još tri stana koja pripadaju opštini, a u kojima, takođe, nelegalno stanuju bivši lokalni funkcioneri.

Kada su sudski izvršitelji i predstavnici opštine uz asistenciju policije došli kod Bakića sa nalogom za iseljenje, on je posle rasprave, na pragu stana polio benzinom sebe, suprugu i troje dece i s upaljačem u ruci zapretio da će spaliti celu porodicu ako pokušaju da ga nasilno isele.

Uvidevši da je Bakić odlučan, izvršitelji su odustali. Nisu iseljeni ni Boško Bogetić, bivši urednik "Primorskih novina" u Budvi, koji je imao lekarsko uverenje o lošem zdravstvenom stanju i neophodnom mirovanju, kao ni Srećko Vukićević, bivši opštinski sekretar za urbanizam, koji je, kao i Filip Mostrokol, bivši komandant vatrogasne jedinice u Budvi, tužio opštinu, zbog čega je privremenom merom suda u Kotoru postupak obustavljen.

Opštinskoj stambenoj komisiji danas su jedino vraćeni ključevi od stana u kome je takođe bespravno živela Milijana Đuretić, bivši sekretar za pravnu zaštitu, jer se u vreme dolaska sudskih izvršitelja u stanu niko nije nalazio.


vesti po rubrikama

^vesti

17:40h

Budva: Inspektor pretio spaljivanjem porodice

17:49h

Normalna plovidba Dunavom preko Đerdapa

17:57h

EPS nagrađuje najbolje radnike

18:05h

Sajam nameštaja od 10. do 16. novembra

18:13h

Neobičan ulov gadžinhanske patrole

18:24h

Zbog prenošenja "lažnih optužbi" tuženi "Glas", "Kurir" i B92

 


     


FastCounter by LinkExchange