[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 29. 10. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Osećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali i neredovno se hranili. Više odmora i vitamina. Nova veza je na pomolu. Reč je o osobi kao stvorenoj za vas. To uvek mislite na početku. Nadate se više nego što treba. Vodolija je u igri. Probudila vam se savest, pa bi trebalo da se shodno tome i ponašate. Škorpija može ovih dana biti aktuelna. Prelazite preko svih njenih mana, posebno preko ljubomore i sitnih laži. Bacate joj se u zagrljaj. Male čarke o nebitnim stvarima predstavljaju sastavni deo ljubavne igre, kada ste vi i jedan vatreni znak u pitanju. Vi mislite da će partner uvek "nešto" da zabrlja. Možda to čini namerno, čineći vezu uzbudljivijom.

 

RAK LAV DEVICA
Problemi sa organima za varenje. Opet ste u fazi preterivanja. Partner očekuje podršku i poštovanje. Imate naklonost kolege, još ako je Blizanac ili Devica... Biće ludo i nezaboravno. Neočekivani dobitak. Odlično ste raspoloženi iako niste ostvarili sve što ste zacrtali. Puno lepih i nezaboravnih trenutaka provodite sa Strelcem. Susret je karmički, a vi u stanju prave euforije. Prosto da ne poverujete. Proteklih dana niste bili u stanju da završavate sve ono što ste planirali, nešto zbog objektivnih okolnosti, nešto zbog toga što ste se oslonili na pogrešne osobe. Sada je vreme da stvari uzmete u svoje ruke.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Svađa može dovesti u pitanje vezu. Ne igrajte se partnerovim strpljenjem - nije ni on od kamena. Slobodne Vage mogu da dožive fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom, ali ne tražite ponovo "dlaku u jajetu" Radite samo ono što verujete da je neophodno u datoj situaciji. Ispravno. Niste odgovorni za tuđe propuste. Komunikativni period traje. Oko vas su sve sami Bikovi i Blizanci i sa njima treba poslovati. Umorni ste. O nervima da i ne govorimo. Ne znate za koga da se odlučite: vatrenog Lava ili nežnog Jarca. Prihvatite ih obojicu, jer je vaša energija neiscrpna. Pažljivo sa kupovinom nekretnina.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Inertni ste, skloni da više pričate nego što radite. Jedan od razloga je taj što vam se posao kojim se bavite ne dopada. Maštate o nečem primamljivijem. Da li ste primetili koliko ste se u poslednje vreme udaljili? Na nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujete se glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih. Prerano razmišljate o odmoru. On je bar dve nedeljama daleko. Prestanite sa iscrpljivanjem, pa nikako da zaključite da zdravlje ulazi na usta. Rak je idealna kombinacija. Šetnja u prirodi, na mesečini, ili razgovor u restoranu. Kad zanos prođe, shvatićete da ste još dalje nego na početku.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange