[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 20. 10. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ukoliko želite da sve bude kako treba, pokušaćete da zbog posla zanemarite neke svoje prohteve. Iscrpljenost je posledica trošenja energije na razne lepe stvari. Puno provoda, pića i besanih noći ima svoju cenu. Dobro se osećate, zadovoljni ste, a samim tim i zdravi. Pošto je apetit pojačan, on može da ugrozi vašu liniju. Sa partnerom ste se usaglasili, vezu ste učvrstili, pa možete da se opustite. Novac. Odlično funkcionišete kao planer, ali nešto slabije kao realizator. Nervoza je normalno stanje. Postarajte se da je sanirate tako što ćete pažnju zadržati duže na određenoj stvari.

 

RAK LAV DEVICA
Zarađujete novac na tuđoj gluposti, ali vi radite korektno. Pa vam sleduje uspeh. Mogući su problemi sa srcem ili plućima. čuvajte se virusa, jer su oni u datom slučaju glavni krivac za sve. Odmarajte se i pojačajte ishranu. Imate pomalo problematičnu komunikaciju upravo sa osobama sa kojima ne bi trebalo. Problemi sa žlezdama i hormonima mogu se narednih dana aktivirati. Ipak nema nikakvog razloga za paniku. Previše trošite. Višak energije može se negativno odraziti na vaše zdravlje. Pod uslovom da budete umereni, izbeći ćete sve opasnosti. A vi to hoćete, jer takve su Device - kompjuteri koji hodaju, poslednje generacije.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Uspeh u svim poslovima venerijanskog tipa: umetnosti, prehrani, oblačenju. Sve bolesti mogu nastati jedino usled preterivanja. Preterano konzumiranje slatkiša može uticati na pojavu šećera u krvi, ali i na višak kilograma. Ukoliko budete sedeli skrštenih ruku, od svega neće biti ništa. Zato, zasucite rukave i te nove planove izvedite do kraja. Nervoza i sklonost ka preteranom konzumiranju cigareta može dovesti do zdravstvenih problema. Nervirate se bez potrebe, jer mislite da ste uvek u pravu. Nedostaje vam tolerancija. Mogući su bolovi u grudima i bolesti srca, mada ništa ne mora biti alarmantno. Za početak će biti dovoljno da smanjite cigarete.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Neko vam nudi korisnu saradnju. Hronične bolesti vezane za konzumiranje namirnica koje treba izbegavati. Savetuje se dijeta. Ljubav: Strelac ili koji drugi vatreni znak je u ovom periodu pravi izbor za sve pripadnike vašeg znaka. Ukoliko budete neodgovorni i rasejani, projekat bi mogao da kasni! Da li ste se zapitali zbog čega trošite snagu i vreme na gluposti? Naleti nervoze samo su prolaznog karaktera. Trošite novac na sebe. Akcenat treba staviti na suštinu, nipošto ne na sitnice. Okupirani ste zdravljem, pa pokušavate da uz pomoć literature nađete odgovor na neka pitanja koja vas muče. Psiha ili organski poremećaj? Smirite se!

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange