[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 15. 10. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Incident sa pijanim učenicima iz Leskovca na ekskurziji u Turskoj

Pendrecima po maturantima

LESKOVAC (Beta) - Na ekskurziji učenika četvrtog razreda leskovačke Gimnazije u turskom gradu Kušadasi došlo je do incidenta ispred diskoteke, kada su policajci iz tog grada istukli pendrecima učenike koji su bili pod dejstvom alkohola.

Kako su agenciji Beta rekli učenici, incident su u diskoteci u Kušadasiju započela dva leskovačka gimnazijalca koji su se se posvađali i "sukobili", posle čega je obezbeđenje diskoteke izbacilo napolje sve leskovačke đake.

Učenici, koji nisu hteli da se predstave, rekli su da je sukob između ta dva gimnazijalca nastavljen i napolju, posle čega je reagovala turska policija i obezbeđenje iz susednih diskoteka.

- Nalet policajaca i obezbeđenja bio je stravičan, kao u akcionim filmovima. Tukli su nas pendrecima, bacali na pod džudo zahvatima. Razbežali smo se na sve strane, a neki su u panici preskakali ograde kako bi stigli do obližnjeg hotela - kazao je jedan učenik.

Direktor leskovačke Gimnazije Olgica Miletić, koja je bila sa đacima na ekskurziji, nije negirala incident, ali je istakla da je ceo slučaj "preuveličan", kao i da su ga izazvali učenici i da zbog toga nisu "okrivili" policajce.
- Dobili su po neku ćušku, možda je neko dobio i pendrek, ali modrice ili druge povrede nismo primetili - rekla je agenciji Beta Miletićeva.

Prema njenim rečima, učenici su u diskoteci bili pod nadzorom tri profesora i ocenila da je do svađe među učenicima došlo pod uticajem alkohola.


vesti po rubrikama

^vesti

17:50h

Incident sa pijanim učenicima iz Leskovca na ekskurziji u Turskoj

17:59h

Požarevac: Goli mladić plaši decu

18:07h

Posle prekjučerašnjeg sudara na pruzi kod Male Krsne

18:14h

Sud u Bonu o zahtevu ranjenih

18:23h

Na svetskim berzama skočila cena nafte

23:30h

Narodna Banka Srbije stabilizovala dinar

 


     


FastCounter by LinkExchange