[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 12. 10. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Mislite da ste u pravu. Potrebno je da se distancirate od nekih događaja i sastavite nov strateški plan. Partneru ste spremni da skinete zvezde s neba. Vodite računa o tome na šta trošite novac. Svaki dan je kao stvoren za ljubav, ali ovaj posebno. Pa kad je tako, vodite ljubav. Pod uslovom da niste namćorasti i da ne krivite partnera za sve, pred vama su mnogi lepi trenuci. Novčani dobitak. Ne dozvolite da uludo prođu današnji povoljni momenti, jer iz određene situacije možete maksimalno profitirati. Mnogi Blizanci su veoma uspešni, i to ma šta da rade- posluju ili se zabavljaju.

 

RAK LAV DEVICA
Postoji mogućnost putovanja i kontaktiranja sa inostranstvom. Samo dobra atmosfera može vam poboljšati raspoloženje. Stoga se savetuje da prelistate telefonski imenik i izaberete prijatne osobe koje će vam ulepšati dan. Izdržljiviji ste nego što mislite. Ne budite uobraženi, ne distancirajte se od okoline, kako ne biste ostali usamljeni. Pravi je trenutak za ljubav i produženje vrste. Povedite računa i o zdravlju. Vodite računa o tome šta potpisujete, čuvajte dokumenta, pošto možete biti žrtva male nepažnje. Topla porodična atmosfera sa što manje praznih reči zaista opušta. Uživate. Očekuje vas mali poklon.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Trebalo bi da se manete traćenja vremena i okrenete radu. Ovo teško pada, posebno ženskim pripadnicima znaka. Muškim Vagama je lakše. Ipak, ne preterujte sa hranom i povedite računa o pravilnoj ishrani. Dominirate ljudima i situacijom, i to zahvaljujući enormnim količinama stvaralačke energije. Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima. Zdravlje nije baš idealno. Pluća mogu biti slaba tačka. Razmišljate o selidbi, ali nije idealno za kontakte sa familijom, pošto vam od nje sledi gubitak. Problemi sa roditeljima. Zahvaljujući humoru na sopstveni račun, uspešno savladavate prepreke.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Vaša simpatija zna da je shvatate ozbiljno, da ste za nju zabrinuti, a to joj godi. Od pojedinih prijatelja ste se distancirali, i to zbog potrebe za tajnovitošću i uzdržavanjem emocija. Euforija za novotarijama svake vrste mogla bi se odraziti na vaše ionako ne baš idealno finansijsko stanje. Stoga izbrojte do deset. Ne brinite - u fazi ste uspona i napredovanja. Bavite se sportom. Napokon neptunovske osobine vaše ličnosti odlaze u drugi plan. Potreba za praktičnim stvarima pobeđuje. Nadajmo se da ćete uspeti da ostvarite i ono o čemu dugo maštate. Ipak ne očekujte da je to idealno.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange