[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 20. 9. 2003.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Uhapšena trojica preprodavaca pištolja i municije

Stanovi i kola puni oružja

U Beogradu kupovali, a krijumčarili za Novi Pazar

BEOGRAD - Zajedničkom akcijom UBPOK-a, BIA, SUP-a u Kraljevu i Novom Pazaru uhapšeni su i sa krivičnom prijavom pre dva dana sprovedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu Tomislav Bažalac (1942) iz Beograda, Zoran Đalović (1963) iz Knića i Elvis Redžović (1974) iz Novog Pazara, saopštio je juče MUP Srbije. Oni su uhapšeni na osnovu podataka BIA i osumnjičeni za dela neovlašćenog nabavljanja, držanja, nošenja, izrade, razmene ili prodaje vatrenog oružja, municije ili eksplozivnih materija.

Sumnja se da je Bažalac u Beogradu od nepoznate osobe nabavljao vatreno oružje i municiju - automatski pištolj, dva revolvera, sedam pištolja i 254 pištoljskih i revolverskih metaka različitih kalibara, s namerom da ih dalje proda. Bažalac je oružje prodavao Đaloviću po ceni od 50 do 200 evra, zavisno od vrste oružja, a ovaj ih dalje prodavao u Novom Pazaru.

Bažalac je uhapšen 17. septembra u Beogradu. Pretresom njegovog stana pronađena je veća količina oružja i municije - automatski pištolj, revolver, dva pištolja i 176 pištoljskih metaka različitog kalibra. Đalović je uhapšen 16. septembra u blizini Kraljeva, dok je iz Beograda ka Novom Pazaru vozio "pežo" (KG 958- 14), u kojem je pronađeno četiri pištolja, revolver i 74 pištoljskih metaka. Redžović je uhapšen 17. septembra u Novom Pazaru, a u njegovom stanu pronađen je i oduzet pištolj i okvir sa četiri metka kalibra 7,65 milimetara koje je nabavio od Đalovića.

M. M. T.


vesti po rubrikama

^hronika

17:42h

Uhapšena trojica preprodavaca pištolja i municije

17:50h

Tragična berba kukuruza - jedna osoba poginula, petoro teže povređeno

17:59h

Suđenje bivšem šefu Biroa za komunikaciju odloženo za 11. novembar

18:07h

Novi atak na šabačkog novinara Hanibala Kovača

18:14h

Suđenje doktoru za nesavesno lečenje Stefana Gavrilovića (5)

23:45h

Milošević na optužnici za Stambolićevo ubistvo

 


     


FastCounter by LinkExchange