[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 20. 9. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Makedonka uspela da prevari skopski Katastar

Digla muža iz mrtvih zbog placa

SKOPLJE (Srna) - Boško Stojkovski umro je 30. novembra 1994, ali ga je Katastar u Skoplju, kako bi mu država vratila atraktivnu lokaciju u Vodnu koja je ranije bila nacionalizovana, u julu 2001. oživeo!

To nije sve. "Mrtvac" je bio prisutan kada su geodete merile zemljište. Istog dana, Katastar je pokojniku izdao rešenje da je Boško Stojkovski vlasnik imovine. Njegova supruga Persa, kao zakonski naslednik umrlog, plac od 661 kvadrata u Vodnu i još jedan od 94 kvadrata, dana 16. januara 2002. poklanja Blagoji Mehandžiskom Zeginu. Vlasnik veledrogerije Mehandžiski izjavio je listu "Vest" da će na tom mestu izgraditi porodičnu kuću od 3.000 kvadrata.

List piše da u skopskom naselju Vodno ima nekoliko korisnika zemljišta koji poseduju dokumenta lica koje je Boško opunomoćio još za života, a kojim im je dato pravo neograničenog korišćenja. Poklonom, koji je uz pomoć prevare, učinila Persa oni su ostali bez dvorišta, zbog čega su i pokrenuli sudske procese i otkrili igru "mrtvih duša". Skopski geodeti su prilikom premeravanja notirali da je "organ sproveo postupak i izvršio uvid, a da je premeravanju prisustvovao i Boško Stojkovski", inače mrtav od 1994.


vesti po rubrikama

^balkan

16:13h

Makedonka uspela da prevari skopski Katastar

16:24h

Logoraši RS vratili se iz bivše kasarne "Viktor Bubanj" neobavljena posla

16:31h

"Albančenje" Makedonaca

23:42h

Kontradiktorne vesti o stanju nekadašnjeg muslimanskog lidera

 


     


FastCounter by LinkExchange