[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 12. 9. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Već dva dana ste preterano romantični i sentimentalni. Mogli biste da te emocije usmerite na pravu stranu, partneru, a ne da ih rasipate. Prijatelji imaju potrebu za vašim društvom. Dobitak bitno kasni. Danas ste jako ponosni, iako niste sve postigli sami i dugujete zahvalnost nekim ljudima. "Hvala"- ne boli! Veliku količinu ljubavi koju vam partner poklanja bilo bi red da uzvratite. Nervoza. Od veoma dragih prijatelja stiže poklon, ili povoljna vest, ili neka druga pažnja koju vi i te kako umete da cenite. Setite se nekog važnog datuma ili rođendana. Ozbiljan razgovor s partnerom.

 

RAK LAV DEVICA
Na poslu dobijate pohvalu na račun vašeg rada od osobe do čijeg suda vam je jako stalo. Partner vam zamera da za njega nemate dovoljno vremena ni razumevanja - ispravite to. Očekivani novac stiže do vas. U fazi ste kada preterujete s radom i nagomilavate više obaveza nego što biste mogli da ispunite i kada biste se duplicirali. Neko vam je zahvalan za pruženu pomoć. Trošite novac koji ste sakrili od sebe. Prebacujete sebi da ste mogli da se u datoj situaciji bolje postavite, ili da učinite i više od onog što ste pružili. Lep provod sa dragim osobama ili prijateljima. Slobodnima novo poznanstvo.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Navukli ste neku prehladu ili nešto tome slično, bilo bi dobro da se javite lekaru. Jedan neodložan posao morate da završite uz pomoć kompetentnih ili stručnih osoba. Pametno trošite novac - nažalost ne zarađeni. Niste ispunili obećanje ili ste zaboravili da nešto obavite. Treba da se javite nekoj dragoj osobi ili bliskom prijatelju koji željno očekuje vaš poziv. U dobroj ste kondiciji i formi i posvećeni sebi. Ovih dana se ludo "zabavljate", nemate dovoljno vremena ni da završite sve što započnete, ni da se odmorite. Ukoliko malo ne predahnete, može se desiti da "polupate lončiće". Razmislite o kraćem putovanju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Preterano ste osetljivi i sve kod vas izaziva emotivnu reakciju, ali imate puno simpatija za probleme ljudi oko sebe. Ipak se posvetite sebi i svojim problemima. Novac je brže otišao iz vaših ruku nego što je došao. Bićete posvećeni rešavanju problema ženskih ili mlađih članova porodice, koji su u njih upali zbog loše protumačenih reči ili "gluvih telefona". Opet trošite novac na kupovinu poklona. Ne smete dozvoliti da vas povoljna finansijska situacija ponese i da potrošite novac na vama važne gluposti. Pašće vam kamen sa srca kada čujete neke povoljne vesti. Lep provod sa partnerom - van kuće.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange