[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 9. 9. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Na zdrav način pokušavate da ispoljite snagu volje i zadovoljite neke svoje potrebe. Pošto se nalazite u fazi prosperiteta, prijatno se osećate, ali se može javiti želja da trošite preko svojih mogućnosti. Zaokupljeni ste metafizikom, ali važno je da se dobro osećate i da vam prija ono čime se bavite. Neki Bikovi razmišljaju o preljubi. Partner ih je naljutio, pa su grešne misli samo reakcija na nezadovoljstvo. Živahna blizanačka narav danas je u prvom planu. Padaju vam na pamet razne ideje, imate brojne želje i interesovanja. Pošto se po običaju rasplinjujete, pokušajte da se na nešto konkretno usredsredite.

 

RAK LAV DEVICA
Možda previše verujete u sopstvene mogućnosti, sujetni ste i neskromni. Želja za udobnošću i druženjem danas je naglašena. Samo Lav može da zadovolji vaše trenutne težnje i razume vaše trenutno interesovanje. Uspešno komunicirate sa okolinom, ako ne direktno, makar mentalno. Pošto ste komunikativni i raspoloženi da sa nekim provedete slobodne trenutke, postaraćete se da vam taj neko imponuje. Hiperaktivni ste i podložni uticaju raspoloženja okoline. Previše se uživljavate u tuđe probleme, tj. empatični ste, što nije poželjno ukoliko se radi o tužnim osećanjima. Družite sa veselim ljudima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Razmišljate o sudbini, tražeći odgovor na ono što vam se dešava. Možda vam se izvesne greške provlače upravo zbog nedovoljne usredsređenosti na sebe. Više vremena provodite analizirajući tuđe probleme. Pošto ste se izborili sa ćudima jednog Lava, ostaje vam da se bavite novonastalim problemima. Ne mudrujte nad sopstvenom sudbinom, već krenite u konkretnu akciju. Rezultati će možda malo zakasniti. Partner vam daje podršku da istrajete. I on je veoma zaslužan za uspeh koji ćete postići. Povoljan period ja za razmišljanja o venčanju ili prinovi? Oni koji sebe ne nalaze u ovim redovima neka se okrenu poslu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto je pred vama naporan i iscrpljujući dan, pokušajte da se odmorite i smanjite deo obaveza. Nije sve tako hitno kao što na prvi pogled izgleda. Ostavite malo vremena za kaficu sa prijateljima. Osećate unutrašnju napetost, pa pokušavate da je se oslobodite. Uspećete ukoliko se odlučite za iznenadnu posetu nekom od prijatelja. Druženje će vam pomoći da zaboravite svoj trenutni problem. Budite realni kada su posredi vaše psihofizičke mogućnosti, jer biste mogli da ih precenite, što bi pak moglo dovesti do zdravstvenih smetnji. Ne prenagljujte sa odlukama, dobro razmislite.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange