[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 9. 9. 2003.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Policija najavila krivičnu prijavu protiv vozača Dragana Stanojevića

"Jugo" pokosio publiku

Radmila Bukvić (67) podlegla povredama, petoro zadržano na lečenju

NEGOTIN - Radmila Bukvić (67) iz Negotina, teže povređena na prekjučerašnjim auto-trkama u Negotinu, i pored napora lekara Zdravstvenog centra u Negotinu da joj spasu život, pretprošle noći je preminula.

Prema rečima Tihomira Milanovića, direktora Zdravstvenog centra u Negotinu, zbog teških povreda, uglavnom otvorenih preloma donjih ekstremiteta, na daljem lečenju zadržani su Ljubiša Petrikić (34), Nenad Balcanović (19), Danijel Grujuć (15), Dalibor Mašić (21) i Aleksandar Stojanović. Svi oni se nalaze van životne opasnosti. Lakše povrede zadobile su Ivana Bacić (19) i sedmogodišnja Ivana Gigić. Nakon ukazane pomoći juče su puštene kućama.

Prema saopštenju policije, takmičar Dragan Stanojević iz Vidrovca kod Negotina je modifikovanim automobilom "jugo" u klasi 2000 kubika, uleteo kolima u publiku nakon što su sudije zaustavile trku zbog ranijeg starta jednog vozila. Nakon podignute crvene zastave vozači su naglo zakočili, ali se automobil kojim je upravljao Stanojević zaneo u desnu stranu. Usled velike brzine vozač nije uspeo da kontroliše vozilo koje je pokosilo dvojicu sudija kraj puta. Automobil se potom prevrnuo na krov i uleteo u publiku koja nije poštovala zabranu stajanja blizu kolovoza.

Po nalogu opštinskog javnog tužioca, na licu mesta je izvršen uviđaj kako bi se utvrdila odgovornost organizatora i vozača. Policija je saopštila da će protiv Stanojevića biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti.

S. M. - Beta


vesti po rubrikama

^hronika

18:06h

Negotin: Policija najavila krivičnu prijavu protiv vozača Dragana Stanojevića

18:17h

Momčilo Mandić pušten na slobodu

18:24h

Gangsteri na Balkanu povezani bolje i od vlada susednih zemalja

18:32h

Odloženo suđenje optuženima za ubistvo muslimana u Sjeverinu

18:40h

Beograd: Seksualno iživljavanje nad komšijskom decom

18:49h

Subotička policija istražuje pozadinu ubistva u subotu uveče

18:55h

Trojica iz SCG uhapšena u Grčkoj

 


     


FastCounter by LinkExchange