[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 8. 9. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Vaše emotivno nezadovoljstvo će prestati, čak bi ste mogli i srećno da se zaljubite. Bićete dobro raspoloženi, kako već dugo niste bili. Nakon dugo vremena rado ćete prihvatiti poziv za izlazak ili i za putovanje. Na žalost, ozbiljnih problema je sve više tako da će vam dobri živci i te kako trebati. O svom emotivnom životu sada je najbolje da i ne razmišljate. Ipak neko vam sprema prijatno iznenađenje. Zdravlje se popravlja. Koncentracija vam je slaba, pa vam se nemili da išta radite. Na žalost, neće vam pomoći čitanje, jer se ni na to nećete moći da se koncentrišite. Bacite se na sport i druženje. Dobro se provodite.

 

RAK LAV DEVICA
Pažljivo rasporedite vreme. Do sada ste imali samo psihosomatskih problema, a sada ste počeli i da se zamarate. Iscrpljujete se i slabite organizam. Čuvajte se upala pa i povreda. Pazite na zglobove! Razjasnite neke pogrešno protumačene reči koje ste čuli ili ste ih vi nekome uputili. Važni će vam poslovi donositi ugled i novac. Završite sve one male i dosadne, svakodnevne poslove koji vas zatrpavaju. Partner vam neće zameriti ni ako se budete bavili pravdanjem, ozbiljnijim razgovorima, ali bi možda ipak više pomogao znak pažnje poput manjeg poklona. Na poslu dobijate mnogo javnih priznanja.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Za vas se nastavlja teško razdoblje ozbiljnijih emotivnih problema, ali ćete sačuvati bistru glavu. Sebi ste već dosadili ponavljanjem neke strategije vezane za trgovinu, ali onoga koga treba niste ubedili. Bili ste nestrpljiviji nego obično pa sada možete da popravite loš utisak koji ste ostavljali. Bitno vam se popravlja zdravlje. Poslovi su danas ako ih se i uhvatite dobri i stabilni i sve uspešniji Vi obično ne vodite računa o mišljenju drugih, o željama starijih ljudi i svojih šefova, roditelja. Sada će to biti nešto teže jer će vas ometati upozorenja i saveti ma u koju akciju da se upuštate.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
U ovom periodu povećana vam je i fizička i psihička snaga, postajete, ozbiljniji, odlučniji, postojaniji i sigurniji u sebe. Preuzimate mnoge važne odgovornosti, napredujete u ostvarenju važnih planova. Bavite se nekim manjim kupovinama, ali se osećate bolešljivije i mnogo umornije nego obično. Ne pretrpavajte se poslom. I obavezno se klonite depresivnih misli, a muči vas i nesanica. Iznenađenja. Nastojite da izbegnete izlaske, a da više vremena provedete u kući sa voljenom osobom i gostima. Morate jasno sagledati situaciju u kojoj se nalazite. Pokušajte da maksimalno profitirate i da se ne nervirate. Poklončić…

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange