[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 5. 9. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ostvarivanje nekog, za vas veoma važnog, poduhvata zavisi od vaših partnera. Emotivno ste nesigurni i guši vas odnos u kome se nalazite. Obuzdavajte se! Trenirajte strpljenje i toleranciju, niste najpametniji. Pokušajte da nerviranje svedete na razumnu meru. Napravite selekciju u svemu, posebno kad su poslovne obaveze u pitanju. Malo tolerancije prema partneru ne bi bilo na odmet. Saznanje da ste voljeni prija. U fazi ste oporavka. Svađa sa partnerom je normalna stvar, jer ste stekli "nova interesovanja". Pošo ste u znaku novog posla i važnih odluka, savetuje se izbegavanje površnosti. Razradite sve do detalja.

 

RAK LAV DEVICA
Mnogi Rakovi su upravo ovih dana u fazi velikih emotivnih očekivanja. Ponašajte se spontano, jer je situacija pod kontrolom. Nema nikakvih razloga za paniku, bar kada je posredi zdravlje. Ljubav je trenutno vaša glavna pokretačka snaga i čini da se dobro osećate. Uspostavljate unutrašnju ravnotežu. To je ono pravo! Hvatate se u koštac sa svojim glavnim neprijateljem - nestrpljenjem. Bravo! Na poslu nastupa zatišje. Partneru nemate šta da prebacite, Pripremate se za otvoren razgovor sa neistomišljenikom. Očekuje vas puno događaja koji iziskuju zdrav razum i pravilan pristup.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Malaksalost je posledica vremenskih oscilacija. Morate biti svesni najpre svojih slabosti, pa tek onda analizirati druge. Iz trenutne poslovne krize možete izaći samo uz napor. Svetla tačka je ljubav. Novi poslovni počeci ili uspostavljanje nove poslovne relacije sa nekadašnjem saradnicima. U odnos sa partnerom unosite više nežnosti. Onako kako samo vi to umete, već razmišljate o zasluženom odmoru. Pošto ste uspeli da nađete način kako da najbolje funkcionišete, savet vam nije potreban. Potrudite se da to stanje duže potraje. Partnera više privlačite ako manje pričate.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Uživajte u svakom trenutku. Ne razmišljajte o onom što će biti i ne strahujte unapred. Tako prijatan kraj sedmica vam se retko dešava. Maksimalno to iskoristite. Uspeh sledi ako se za njega izborite strpljivošću. Morate biti umereniji kad su jelo i piće u pitanju. Depresija je prolazna. Mudro ćete uspeti da sedite na više stolica u isto vreme, a da to niko ne primeti. Iako mislite da varate druge, sami sebe zavaravate. Morate jasno sagledati situaciju u kojoj se nalazite. Pokušajte da maksimalno profitirate i da se ne nervirate. Sve potiče iz glave. Uživate u toploj porodičnoj atmosferi nastojeći da izbegnete izlaske.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange