[an error occurred while processing this directive] 

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 5. 9. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Rašeta-Vukosavljević traži odgovore od Labusa

Stan, vikendica i splav na Adi

BEOGRAD(Beta) - Ministar saobraćaja Srbije Marija Rašeta-Vukosavljević zatražila je juče od predsednika G17 plus Miroljuba Labusa da odgovori da li je konflikt interesa to što je bio predsednik Upravnog odbora Dunav grupe, u okviru koje je i Dunav osiguranje, dok je bio i potpredsednik Savezne vlade.

U otvorenom pismu Labusu i potpredsedniku stranke G17 plus Mlađanu Dinkiću, ona je od Labusa i njegove supruge Olivere zatražila da odgovore da li su zloupotrebili službeni položaj u firmama DDOR Novi Sad i Dunav osiguranje. Kako se navodi u pismu, Olivera Labus je u Saveznoj vladi bila najodgovornija osoba za osiguranje, a istovremeno je honorarno radila

za osiguravajuće društvo DDOR Novi Sad. Rašeta-Vukosavljević stavila je na uvid dva ugovora koja je Olivera Labus potpisala sa DDOR-om, ističući da su to samo dva od mnogih koje poseduje. Ministar saobraćaja zatražila je od Labusa da odgovori odakle mu stan od 165 kvadrata u najužem centru grada. Čime ste to zadužili režim Slobodana Miloševića da ga dobijete, pitala je ona.

Ističući da su ovo samo neka od pitanja koje namerava da postavi Labusu i Dinkiću, Rašeta-Vukosavljević je zatražila od Labusa da odgovori odakle mu novac za vikendicu, splav na Adi Ciganliji, za školovanje jedne ćerke u SAD. Da li ste spremni gospodine Labus da odgovorite koje multinacionalne kompanije je Vaša ćerka stipendista i da li ste lobirali za poslove te kompanije u Srbiji, pitala je ministar saobraćaja.


vesti po rubrikama

^ekonomija

17:08h

"Rubin" odredio otkupne cene grožđa

17:16h

Suša ubrzala zrenje u fruškogorskim vinogradima

17:24h

Rašeta-Vukosavljević traži odgovore od Labusa

17:35h

Pekari se pripremaju da povećaju cenu hleba

17:43h

Prvi put zvanična potvrda da je Vlade Divac u pregovorima sa "Knjazom Milošem"

17:51h

Slobodan Radulović, direktor "Ce- marketa": Prave haos da preuzmu firmu

18:00h

I dalje nejasno da li je NIS izgubio ili dobio u poslovima sa EFT-om

 


     


FastCounter by LinkExchange