[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 1. 9. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Danas ste loši organizatori, jer ste neodlučni i neusredsređeni. Ne prepoznajete bitne stvari i gubite energiju na sitnice. Ako i smognete energiju opada vam koncentracija. Loš dan za vas u svakom pogledu. Vaš smisao za humor danas kao da je ispario. Ma koliko neko pokušavao da vas razveseli, to mu nikako neće poći za rukom. Razmišljate da nekome uzvratite na neodmerene reči. Novac stiže do vas. Patite od nedostatka mere. Preterujete u svakom pogledu, po principu "kad je bal, nek' je gala". Razbacujete novac, a pred duge postavljate velike zahteve i ne pokazujete volju da to i uzvratite.

 

RAK LAV DEVICA
Kako biste se vi rado bavili neradom. Iako je pred vama brdo obaveza, što vaših što onih koje ste dobrovoljno na sebe preuzeli - pitate se šta vam bi da se ponudite kao ispomoć. Prolazna faza. Precenjujete svoju snagu i talenat i sebe dovodite u opasnost jer niste dobro ocenili prvi momenat za delovanje. Ne preporučuju vam se novčane transakcije, ma kako privlačno delovale na prvi pogled. Morate da vodite više računa o sebi, rođeni u vašem znaku nisu naklonjeni sebi i jedni drugima. Čuvajte se neumerenosti i preterivanja svake vrste. Rizičan potez uz ogromnu sreću donosi uspeh.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Danas vam sleduju neugodnosti vezane za emotivni život. Partner je učinio nešto što vi prezirete - da li je to i neoprostivo? Ako još uvek verujete da se vredi truditi nemojte raskidati vezu. U protivnom… Nemarni ste, očekujete puno od današnjeg dana. Imate želju da se nekome dopadnete, ali ste meki i neodlučni. Nije povoljan dan za bavljenje finansijama, a gubici bi mogli biti u vezi sa partnerom. Svađalački ste raspoloženi i podložni strasnim napadima, od ljubomore do apatije. A uzrok svemu je nemir koji je izazvan nesanicom. Bavljenje sportom ili neki drugi vid relaksacije bi mogao da vam pomogne.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Tvrdoglavi ste i trudite se da dokažete samostalnost u odlučivanju. Posvetite se porodici, a ne svojim hobijima i hirovima. Iznenadni susret mogao bi da vas izbaci iz duhovne ravnoteže. Danas odbacujete sve svoje principe i načela i puštate strasti da vas povede, pa makar to izazvalo i buru emocija kod vas samih. Čuvajte se povreda na ulici i neprijatnih iznenađenja koja vam slede. Pošto ste dovoljno oprezni umećete da iskoristite priliku za afirmaciju na novom polju i uz energičnost i preduzimljivost postići ćete željeni dobitak. Oduševljeni ste nečijim profesionalizmom.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange