[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 1. 9. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Glumac Kris Not iz serije "Seks i grad" otkriva tajne američkih TV zvezda

Gospodin zverka
kralj malog ekrana

Jednom me je devojčica od oko 11 godina pitala sa kojom bih od četiri devojke iz serije "Seks i grad" voleo da odem u krevet? Shvatio sam da je bolje izbeći ovakva pitanja, poverio se glumac iz istoimene serije Kris Not, engleskom novinaru Nikoli Eliotu.

U stvarnom životu, piše časopis "Glamur", ime Zverka iz čuvene serije "Seks i grad" potpuno odgovara glumčevoj korpulenciji: sa 193 centimetara visine i najvećim podlakticama među kolegama, spada u red glumaca za kojima žene "seku vene".

Kris je u Velikoj Britaniji nedavno promovisao peti serijal "Seks i grad".
- Do sada je to moja najomiljenija serija, kaže. Tako je zabavna. Još uvek je to najbolji TV serijal, jer je dobro napisan.

Kralj malog ekrana, Kris, može sebi da dozvoli izbirljivost. Posle petogodišnje pauze po završetku hit-serije "Red i zakon" 1995. godine, igrao je različite uloge u drugim američkim TV serijama, dok najzad 1998. nije prokrčio put do vrata Keri Bredšou i, kao njena večita opsesija, dobio status super-muškarca. Međutim, kruže i glasine da 48-ogodišnji glumac jedva čeka da napusti sadašnji posao i TV uloge i pređe na filmsko platno.

On poriče da je ikada želeo da napusti šou koji voli - iako se glumici Sintiji Nikson (Mirandi u seriji) nedavno omaklo da bi sledeći serijal epizoda "Seks i grada" mogao biti i poslednji.
- To je glupost. Nisam ni pomišljao da napustim šou, iako je u početku bilo prilično zamorno. Mediji su postali opsednuti likom koji igram. Nisam ostao anoniman. Ali sada shvatam da je to samo posao, poverio se Kris.

Krisova popularnost u njujorškim krugovima podrazumeva grupe devojaka koje ga štipkaju za donji deo leđa tokom večernjih izlazaka, pogrešno interpretirane izjave u novinama, optužujući ga za flertovanje sa tuđim devojkama, svakakve momke koji bez razloga izazivaju tuču s njim.

Ove stvari ga ipak ne zadržavaju iza četiri zida. Obožava večernje izlaske.
- Družim se sa momcima iz serije. Kada je kolega Korbet (Ejdan u seriji) u Njujorku, izlazimo i napijemo se. Pre izvesnog vremena smo sa Harisonom Fordom bili u mom baru. Ispijali smo votku i pričali bezobrazne viceve. Dobro se slažem i sa Kajlom Meklahlanom (Trej u seriji).

Mlađe devojke jure njega, a one malo uobraženije vole mene. U svakom slučaju, on sada izlazi sa Bo Derek. Kris trenutno izlazi sa manekenkom Tarom Vilson. Nastoji da veza ostane u okvirima privatnosti, ali priznaje da je stvar ozbiljna.

- Ona nije još poznata, ali duhovita je i nije opsednuta svojim izgledom. Ranije sam izlazio sam sa čuvenim super-modelom Beverli Džonson, koja je visoko držala do sebe. Bilo je zamorno. Stalno je kupovala cipele. Moja nova devojka nije takva - izgleda zanosno u bilo čemu. Pomalo je hipi; na dodeljivanje nagrada Emi je došla je u staroj haljini. Nedavno smo bili u Rimu i nismo ušli ni u jednu jedinu radnju. Dan smo proveli razgledajući ruševine, otkriva.

Za Saru Džesiku Parker (glavnu junakinju "Seks i grada") kaže da je lepa i zanimljiva, veliki drugar i da uvek jede - biftek. Međutim, fanovi će morati da odgledaju nove epizode serije da saznaju hoće li mister Zverka i Keri ponovo biti zajedno.


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

15:12h

Uvačkim jezerom po prvi put prošla turistička regata

15:34h

Neobično venčanje sestara Stanković iz Kamenova kod Petrovca na Mlavi

15:58h

Glumac Kris Not iz serije "Seks i grad" otkriva tajne američkih TV zvezda

16:23h

Zašto manastir Voljavču na Rudniku pohodi više vernika i turista nego proteklih godina

 
 


     


FastCounter by LinkExchange