[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 24. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Pošo želite da prijatelje zasenite svojim kvalitetima i sjajem, razmišljate o organizovanju javnog skupa u kome bi vaša malenkost bila u prvom planu. Uspećete. No, prijatelji vas neće ostaviti na miru. Pošto krupne izazove rešavate kao od šale, a gubite se kod sitnica, ova situacija vam u potpunosti odgovara. Uspećete da se dokažete i pokažete sve svoje kvalitete. Dan je dobar za sve što ste zamislili. Riba ili Vodolija vas u svemu podržava. Odlično sarađujete. Pošto ste preterali sa sebičnošću, morate se otvoreno suočiti sa pravim stanjem stvari i naučiti da ne uzimate samo za sebe, već i da dajete.

 

RAK LAV DEVICA
Bežite od odgovornosti. Zbog čega ste započeli više stavari istovremeno i ostavili ih nezavršene? To ne liči na vas. Okrenite se podsvesti, jer vam ona može pomoći da nađete sebe i prestanete da posmatrate život kao san. Osećate potrebu da se družite, ali od sebe udaljavate osobe koje vam ukazuju na realnost i koje vas kritikuju. Razmislite, možda u njihovim rečima postoji bar delić istine. Bik ili Lav čini sve da vas zavede, a "teško žabu u vodu naterati". Vodolija vam nudi nov pristup u prevazilaženju problema. Smatrate da nije u pravu, pa odbijate njen predlog. Mogući su porodični problemi, zbog kojih ste zabrinuti. Možda imate razloga za to, ali za nesigurnost nipošto nemate.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Iako partner misli da će vam uteći, vara se, jer kad se vi na nekog usredsredite, nema te osobe koja može da odoli vašem šarmu. Biće svega i serenada i dugih telefonskih razgovora. Savetuje se oprez pri finansijskim ulaganjima. Osećanje društvene neprihvaćenosti i strah od moguće odbačenosti - nemaju realnih osnova i proizvod su važih ličnih projekcija. Neka vas događaji vezani za dom i porodicu ne iznenade. Neko od ukućana zadaje vam brige. Zaokupljeni ste novim planovima i idejama. Dan provodite u dobrom raspoloženju, zadovoljni postignutim. Mnoge stvari vam odvlače pažnju. Pošto se od vas očekuje da se povinujete tuđoj želji, to i učinite, ali ne razmišljajte o revanšu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Jarčevi su trenutno okupirani ili poslom ili zdravljem. Nisu potpuno zadovoljni jer misle da mogu i bolje. Pokušajte da izvršite zamenu teza u pogledu raznih vrednosti, te da se, ukoliko ne postignete sve, zadovoljite lošijom varijantom. Pa, Vodolija ste, zar ne? Svojim detinjastim, tobože naivnim, šarmom plenite sve, a osmehom razoružavate voljenu osobu. Nezadovoljni ste nekim postignutim rezultatima. Ne možete uvek imati baš sve. Naredni dani su povoljni za ostvarivanje ne samo poslovnih ideja već i onih vezanih za privatnost. Pošto vas očekuje težak rad, psihički se spremite za njega. Kolebate se da li da investirate u kuću ili u sebe.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange