[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 23. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Juče ujutro opljačkana Delta banka u Mladenovcu

Iz trezora ukrali

10 miliona dinara

Naoružani napadači razoružali obezbeđenje i policiju

MLADENOVAC - Šest maskiranih razbojnika opljačkali su juče ujutro ekspozituru Delta banke u Mladenovcu i uzeli 10 miliona dinara i 2.250 evra. Iako je prostor u kome se nalazi ekspozitura u centru grada, pljačkašima je pošlo za rukom da pljačku uspešno privedu kraju, a posle toga nestanu u nepoznatom pravcu.

Naoružane osobe napale su i razoružale i dva pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su ušli u banku u toku pljačke. Po rečima Milovana Puzovića, direktora regionalnog centra Delta banke iz Kragujevca, pet maskiranih razbojnika naoružanih dugim i kratkim cevima ušli su u ekspozituru u kojoj su se nalazili radnici i stranke, razoružali obezbeđenje i, prema prvim informacijama, odneli 10 miliona dinara. Oko 14 sati novac je ponovo obezbeđen i nastavljen je rad sa strankama. Istraga je u toku.

Prema saznanjima Delta Holdinga, napadači su zatražili od šalterskih radnika ključeve trezora, što su oni prvo odbili. Pod pretnjom da će upotrebiti oružje, uperivši pištolj u glavu jedne od prisutnih stranaka, napadači su primorali radnike da predaju ključeve, stoji u saopštenju.

Tokom plačke, u banku su zbog rutinske kontrole ušla i dva pripadnika policije, koje su napadači takođe razoružali. Beogradska policija saopštila je ranije da su pljačkaši pobegli automobilom marke "opel kadet", tipa karavan, bele boje, registarskog broja KLj 359-57. Policija je preduzela sve mere i radnje u potrazi za izvršiocima, blokirajući sve pravce kojima su pljačkaši mogli da pobegnu. Za automobil "opel kadet" je utvrđeno da je krajem jula ukraden u Beogradu.

D. R.


vesti po rubrikama

^vesti

18:38h

Juče ujutro opljačkana Delta banka u Mladenovcu

18:45h

"Crvena planeta" naredne srede biće najbliža Zemlji

18:52h

Fond PIO najavio: Penzije od utorka

18:59h

Niš: Baba preživela pad u bunar

19:07h

Beba tužio "Balkan" za povredu ugleda

19:14h

Bijelo Polje: Istražen novi kilometar Đalovića pećine

19:21h

Knjaževac: Čelik prodavao kao zlato

19:28h

Prokuplje: Nastradao u šumi

 


     


FastCounter by LinkExchange