[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 21. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


"Travel šop" nudi sve turističke informacije na jednom mestu

Sunčana jesen još
jedna prilika za odmor

Desetodnevni aranžman za Egipat tokom septembra koštaće 12. 999 dinara i 100 evra devizni deo, a u cenu aranžmana uračunat je avionski prevoz

Prvi put ove sezone naši turisti imali su prilike da u okviru "Travel šopa" na jednom mestu dobiju sve informacije o tradicionalnim letnjim turističkim destinacijama u zemlji i svetu. Preko 40 agencija ponudilo je svoje aranžmane, među njima mnoge poznate kao što je "Cera travel", " Kontiki", "Putnik" i "Jugoturs" ali i manje znane poput "Atlantika", "Ekos tursa", "Perla tursa" i "Robinsona".

Vrlo je popularna ove sezone i "last minute" ponuda od 28. avgusta do kraja septembra. Tako, osmodnevni aranžman za Tunis sa avionskim prevozom i polupansionom u hotelima sa tri zvezdice koštaće od 309 evra sa popustom za decu do 30 odsto.

Veliki broj naših turista odlučio se da odmor ovog leta provede u Egiptu, tačnije u Hurgadi, najpoznatijem egipatskom letovalištu na toplom i čistom Crvenom moru. Duge plaže, bogate istorijske znamenitosti i brojni, ekskluzivni hoteli samo su deo turističke ponude ovog egipatskog letovališta. Organizuju se i obilasci piramide u Kairu kao i grobnice i hramova u Luksoru.

Desetodnevni aranžman tokom septembra koštaće 12. 999 dinara i 100 evra devizni deo, a u cenu aranžmana uračunat je avionski prevoz. Turistička agencija " Top turs", pored letovanja u Hurgadi, organizuje i krstarenje Nilom po ceni od 36.530 dinara.

Poznata letovališta u Turskoj, poput Kušadasija, i ove godine privukla su određeni broj srpskih turista. Krajem avgusta i tokom septembra u ponudi su vrlo popularni aranžmani od 8.999 dinara i 99 evra, u čiju cenu je uključen avionski prevoz i smeštaj u hotelima sa dve zvezdice na bazi noćenja sa doručkom.

Sunčana jesen na Halkidikiju takođe je privlačna našim turistima. Sedmodnevni aranžmani sa autobuskim prevozom u dvokrevetnim apartmanima košta 70 evra. Znatno niže cene tokom septembra biće i na Crnom moru u Bugarskoj. Tako desetodnevni aranžman u Sunčevom bregu košta 89 evra, slične cene su i na Zlatnim pjascima a u apartmanskom smeštaju u Nesebru, 360 evra.

Na Crnogorskom primorju tokom septembra desetodnevni aranžmani koštaće od 100 do 200 evra zavisno od vrste hotelskog smeštaja. U ponudi "Travel šopa" je i leto u Srbiji, Lepenski vir gde polupansion u istoimenom hotelu košta 1.230 dinara, slične su cene i u hotelu "Srebrno jezero",a u Golupcu 970 dinara. U turističkoj ponudi za ovo leto našao se i hotel "Fantast" u Bečeju kao i "Park i "Jezero" na Paliću.

Penzionerima je za program "Banje Srbije" omogućen popust od 20 odsto. Pored domaćih banja, Vrnjačke, Niške i Prolom banje, u ponudi je i mađarska banja Đula i hotel Erkle sa tri zvezdice. Turistička agencija "Paneuropa Adrijatik" organizuje prevoz kombijem do kućne adrese, a smeštaj u hotelu "Park" podrazumeva korišćenje saune i ulaznice za banjski kompleks. Sedmodnevni aranžman košta od 120 do 170 evra i dodatnih 4.845 dinara.

Ž. Milenković


vesti po rubrikama

^turistička panorama

15:26h

Kako se turisti osećaju u našem glavnom gradu i zašto su nam došli u posetu

15:38h

Letovališta na Hrvatskom primorju: Pula, Opatija, Split, Hvar

15:52h

"Travel šop" nudi sve turističke informacije na jednom mestu

16:03h

Brdska trka starih motocikala na Vršačkom bregu

16:15h

Brodovi JRB ponovo voze do Đerdapa

16:32h

Festival piva na Kalemegdanu

16:41h

Svi putevi vode Karađorđevom gradu

16:58h

Prvi francusko-srpski rekreacioni centar - starački dom u Brezovcu na padinama Venčaca

 


     


FastCounter by LinkExchange