[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 13. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Da li ste razmišljali o tome da se uzalud iscrpljujete i trošite ne samo fizičku već i psihičku energiju? Sve biste mogli da radite ležernije? Tada bi i sa okolinom ostvarili prisnije odnose i razumevanje. Smanjite sve one aktivnosti koje mogu da se negativno održavaju na nervni sistem i na zdravlje. Neophodno je čišćenje organizma od toksina. Moguće otkazivanje neke planirane aktivnosti (frizer, kozmetičar, sportsko nadmetanje). Na udaru mogu biti žlezde ili vene. Pošto situacija nije ni izdaleka dramatična, možda se i problemi neće ispoljiti. Napokon ste shvatili da ne možete od partnera napraviti ono što nije i što ne može da bude.

 

RAK LAV DEVICA
Nerviraćete se, pa samim tim možete imati i zdravstvenih neugodnosti. Radi se o hroničnim problemima. Na meti je slaba tačka organizma. Telefonski poziv i kraći put mogu obnoviti neku vezu. Nije loše. Problemi sa disajnim putevima mogu biti posledica promene temperature(klima uređaji i dnevna vreva). Mnogi pripadnici ovog znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza. Niste zadovoljni partnerom. Maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Ljubavni romani i filmovi predstavljaju kompenzaciju za to. Vodolija vam prija, ali vas jedan pripadnik vatrenog znaka frustrira.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Manji broj pripadnika znaka nalazi se pred izvesnom hiruškom intervencijom. Većina se divno oseća, čak bolje nego obično. Umete, kad hoćete, da budete i te kako neodoljivi. Narednih dana ćete spontano nekoga opčiniti. Pratite dva segmenta, koji su inače tesno povezani. Ukoliko poslovi teku glatko, i zdravlje je u redu. Stalno vam se mota po glavi izvestan konflikt vezan za voljenu osobu. Plašite se da se ne ponovi. Strpljenje, kad je korigovanje jednog međuljudskog odnosa u pitanju, jer su mogući zastoji. Spolja delujete i lepo i zdravo. Pokušajte da do duševnog mira dođete baveći se hobijem. Novo poznanstvo u pitanju je vatreni znak.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Zdravlje nije loše, mada hronične bolesti mogu zadesiti mnoge pripadnike ovog znaka ovih dana. Glavu gore, jer će uskoro nastupiti poboljšanje. Veza u kojoj ste prilično je nestabilna. Niste zadovoljni već duži period. Narednih dana funkcionišete srazmerno motivisanosti. Pokušajte da uspostavite čvršći kontakt sa prirodom. Uživajte u njoj, jer će vam pomoći da se bolje osećate i povratite ono što ste izgubili - optimizam. Danas su svi vaši poslovni projekti u zastoju, a vas je spopalo da budete vredni. Ne budite baš uvek tipična Riba tj. ucveljeni kad nije sve po vašem, pa se posvetite i nekreativnom zabavljanju i odmaranju.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange