[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 10. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Umor i loše zdravlje tiču se hroničnih problema. Ne forsirajte se, već činite isključivo stvari koje ne opterećuju. Pokušajte da činite ono što vas ne zamara. Shvatite da smo kao ljudi ograničeni. Pravite dalekosežne planove. Nikako ne odustajete od nečega. Ukoliko želite da se dobro osećate, moraćete da obratite pažnju na pravilnu ishranu i uredniji život. Da li ste razmišljali o sportu? Uspešni ste u svemu čega se latite. Iskoristite to konstruktivno. Napokon možete da predahnete. Aktivnosti u vezi sa putovanjem tek su pred vama. Ukoliko poželite da se uplićete u tuđe probleme, obuzdajte se.

 

RAK LAV DEVICA
Intuicija je izražena, ali i nervoza koja ide u kompletu sa njom. Sve što je dobro ima i loših strana. Iskoristite prvu pogodnost, a ono što se tiče nerava pokušajte da ublažite. Čekanje se isplati. Ozbiljni ste i odgovorni, pošto okolnosti to od vas zahtevaju. Okolina se napokon uverila da na vas uvek može da se osloni, iako delujete pomalo neozbiljno. Prvi utisak može da prevari. Stiže obećani dobitak. Izuzetno uspešan i kreativan dan. Štagod radili, radićete sa lakoćom. Vodite računa da ne preterate sa maštom, jer u tom slučaju možete izgubiti ionako nesigurno tlo pod nogama. Problemi sa kožom, alergija!

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ukoliko ste u vezi ili u braku, očekuje vas puno nezaboravnih momenata sa voljenom osobom. Iako imate uspeha na više strana, akcenat treba staviti na ljubav i svu svoju energiju usmeriti ka tome. Samoća vam prija tako da ćete, ukoliko budete u prilici da je ostvarite, napuniti baterije i biti kao preporođeni. Ispoštujte zahtev organizma. On vam poručuje da ste se umorili. Šetnja u prirodi. Na okolinu delujete magnetski, što ne znači da treba preterivati sa željom za dominacijom i mudrovanjem, jer to niko ne voli. Pred vama je puno prijatnih zbivanja, koja na prvi pogled ne obavezuju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ambicija je izražena, pa vam neko može ponuditi rukovodeći položaj. Osećate potrebu da dokažete sopstvenu vrednost. Nadajte se uspehu. A ljubav? Mladi Jarčevi konačno rešavaju emotivnu zbrku. Skloni ste ozbiljnijem pristupu u svim oblastima i učenju, tj. proširivanju saznanja. Odličan period za uspeh u sferi filozofije, religije, prava i kada je reč o putovanjima. Na momente vas može obuzeti talas nepraktičnosti. Ukoliko se nađete u neugodnoj situaciji, nećete biti sami. Mnoge stvari postižete na sebi svojstven diplomatski način. Utešno je to što delite iskustva sa drugima. Prisustvovaćete nekakvom javnom skupu.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange