[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 10. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Nedeljko Kilibarda, čovek koji zna sve o tržištu seksa u Beogradu

Imao sam devojku
na svakom tv kanalu

Saloni za masažu zamenili agencije. Mnogo impotentnih među poznatim klijentima. Novine su pune naslova o prisiljavanju devojaka na prostituciju. To je čista laž. Danas se radi isto kao i uvek: klijent pozove, sekretarica agencije ili makro zakažu sastanak, a devojka sama seda u taksi i odlazi na zakazanu adresu. Samo taj put otvara joj mogućnost da pobegne i prijavi "gazdu" policiji. Svaka prostitutka radi zato što ona tako hoće i u 99 odsto slučajeva te devojke su same izabrale ovaj zanat.

Ovako priča Nedeljko Kilibarda (47), jedan od upućenih poznavalaca beogradskog tržišta seksa, budući da je do pre tri godine držao agenciju za poslovnu pratnju kroz koju je, kaže, prodefilovalo ni sam ne zna koliko devojaka. Danas je vlasnik porno lista "Hepi seks" oglasnika i tvrdi da je, uprkos zvaničnom zatvaranju ovih agencija, Beograd još uvek grad u kome prostitucija i dalje cveta.

- Iza oglasa za šijacu i relaksacionu masažu krije se kompletna seksualna usluga. U poslednje dve godine porastao je broj samostalki koje neće da dele zarađeni novac ni sa kim, pojava mobilnih telefona "kriva" je za to, pa one ni nemaju realnu potrebu za makroom, objašnjava Kilibarda. U seksu pravila nema, međutim kada je o njegovoj (pre)prodaji reč, neke zakonitosti ipak vladaju.

Predrasude su, tvrdi sagovornik, da se prostituišu mahom neškolovane žene iz malih sredina. U 90 odsto su to, kaže Kilibarda, (propale) studentkinje koje, kada zgrnu novac, otvaraju butike i kafiće.

Nikad u penziju

- Ženu koja je naučila na toliku količinu seksa jedan muškarac ne može da zadovolji. Ukoliko se i udaju, brak im dođe samo predah, od deset koje su se "penzionisale" njih devet ili pored muža uleće iz avanture u avanturu, ili kad tad naruči i plati sebi momka iz oglasa. Zatvore krug, ali one ostaju u njemu...

- Većina njih je slobodna, mada ima mnogo i udatih žena. Ne postoji TV kanal na kome nisam imao devojku koja nije radila za mene. Danas okreću glavu kada me sretnu. Jednu je doveo muž, referent u državnoj firmi, ona je bila ekonomista i majka dvoje male dece. Kasnije se pokazala i kao vrhunska ljubavnica. Mnoge od njih su ratovi naterali da se prodaju. To je slučaj žene iz Bosne koja je radila u hamburgernici za 100 evra i morala da spava sa gazdom kad god je on to poželeo. Počela je da se prostituiše kada je shvatila da je ovaj j... čitav mesec za novac koji ona prodajom tela zaradi za dva sata, priča.

Ponude klasičnog, analnog ili pak, oralnog seksa, bar kad je o novinskom oglašavanju reč je postalo toliko "normalno" da više nikom i ne upadaju u oči, a rang lista nestašluka često su na granici teških perverzija.

- Klijenti traže sve što ljudska mašta može da izmisli: sisanje prstiju na nozi, da gledaju devojke dok se depiliraju, do takvih bahanalija koje nekada znače uriniranje (i ne samo to) po muškarcu. Posebni zahtevi imaju, svakako, ekstra cenu. Devojke su se vraćale u čudu iz kreveta čuvenog profesora BU, žalile se posle da im ništa nije radio, već ih terao da vezuju jednu nogu za ruku, a na slobodnoj nozi skakuću kroz sobu dok je on onanisao.

Kasnije se jednoj poverio da je prvi seks imao sa ženom koja nije imala noge. Poznati beogradski glumac, među devojkama poznatiji kao "sisoman", tražio je isključivo debele žene sa minimalnom šesticom u brushalteru. Česti su klijenti bili ministri Miloševićeve vlade, zatim advokati, političari, lekari i novinari. I što su školovaniji to su, pravilo je, izopačeniji. Za 15 godina nijedan fizikalac nije tražio prostitutku iz moje agencije. Devojke su se, međutim, često bunile da je među javnim ličnostima strašno mnogo impotentnih.

Najgalantniji su, bili i ostali mafijaši i pripadnici klanova. Mnogi od njih nisu više među živima, i iako se od pomena njihovih imena mnogima dizala kosa na glavi, nikada nisu maltretirali devojke, kaže Kilibarda. Najbizarniji klijent bio je 70-godišnji domac staračkog doma iz Bežanijske kose koji je jednom nedeljno primao u svom apartmanu isključivo plavuše.

Najčešća mušterija prestoničkih prijateljica noći, tvrdi sagovornik, srećno je oženjen, ima oko 40 godina, i platu neznatno veću od tarife jedne prosečne prostitutke, a prodavačice seksa najzaposlenije su u julu, avgustu i januaru. Beogradske dame iz od zanata, tvrdi on dnevno imaju u proseku od pet do deset "realizacija", a iz biznisa se povlače oko 40-te. Odvikavanje od prostitucije je slično "skidanju" sa droge: jednom uđeš, povratka nema.

I. Ikraš


vesti po rubrikama

^panorama

15:01h

Nedeljko Kilibarda, čovek koji zna sve o tržištu seksa u Beogradu

15:11h

Višespratni Beograd

 


     


FastCounter by LinkExchange