[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 9. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Prodaja "Zastavinih" vozila krenula uspešno

Svi bi jugo na kredit

Već izdato 10 profaktura za prodaju automobila po novim uslovima

Zastavino preduzeće "Jugo Sport" već je izdalo deset profaktura za prodaju automobila kragujevačkog proizvođača na kredit pod novim uslovima.
- Interesovanje građana za kupovinu vozila iz "Zastavinog" proizvodnog programa na kredit je izuzetno veliko i očekujemo da će se ponoviti prošlogodišnji rezultati, koji su ostvareni zahvaljujući finansijskoj podršci Vlade i Fonda za razvoj - kaže za "Glas" direktor Slavoljub Ristić.

Ristić dodaje da je prodaja "Zastavinih" vozila u "Jugo Sportu" već krenula zahvaljujući uspešnoj saradnji sa Vojvođanskom i Delta bankom i nešto povoljnijim uslovima koji se pre svega odnose na sniženu kamatnu stopu.

Za vladu 256 vozila

Naredne nedelje znaće se ko će biti glavni isporučilac 256 vozila za potrebe ministarstava i resornih organa Vlade Republike Srbije. Naime, kako "Glas" saznaje, juče je u Vladi bilo otvaranje ponuda za tender raspisan prošlog meseca, za nabavku 256 vozila različitog tipa, na kojem su učestvovale i firme iz Kragujevca. Vlada se, ovim tenderom, opredelila da dve trećine automobila budu iz proizvodnog programa "Zastave".

Automobili iz proizvodnog programa kragujevačkog proizvođača mogu se kupiti sa rokom otplate od 36 do 48 meseci, kamatnom stopom od devet odsto na godišnjem nivou i učešćem od 20 odsto od fabričke prodajne cene. Agresivnom marketinškom politikom "Jugo Sport" se prošle godine uspešno svrstao u red najefikasnijih isporučilaca automobila iz programa kragujevačke fabrike. Zabeleženo je, da su upravo u ovom preduzeću, za lične potrebe, "jugo- kabriolete" kupili ministri Aleksandar Vlahović i Božidar Đelić.

B. K.


vesti po rubrikama

^Kragujevac

16:13h

Prodaja "Zastavinih" vozila krenula uspešno

16:20h

U Zastava Energetici ne mogu da naplate dugove

16:29h

Restrikcija vode

16:34h

"Abrašević" čuva od zaborava: Pesme vladike Velimirovića

16:41h

Tradicionalni srpski običaji po prvi put u vidu predstave

16:50h

U organizaciji Crvenog krsta počelo sa radom zabavište "Duga"

      


FastCounter by LinkExchange