[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 2. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Danas imate jasne planove koje uspešno ostvarujete. Moguće je da povoljne vesti dođu i od prijatelja koji su na nekom visokom položaju. Niste oduševljeni nečijim udvaranjem, ali ste tako raspoloženi. Bikovi koji imaju neko visoko zvanje ili su na nekom odgovornom položaju mogli bi da imaju dan pun napetosti i provera izdržljivosti. Sa stilom ćete "nevernim Tomama" pokazati da ste korak ispred. Rešićete iskrsli problem veoma brzo zahvaljujući briljantnom umu koji radi "200 na sat". Mogli biste da imate posla i sa sveštenim licima. Uspeh i zadovoljstvo donosi vam poseta u koju odlazite.

 

RAK LAV DEVICA
Od bračnog ili ljubavnog partnera dobijate poklon ili neku sličnu pažnju. Vama su i uzroci i posledice svega potpuno jasne, tako da držite sve pod kontrolom. Slobodnima se udvara jedan vatreni znak. Vaša uloga u komadu koji igrate je jasna da pokažete svima ko je broj jedan u svakom pogledu. Od partnera dobijate sve što zaželite, ali ipak svoje apetite držite u razumnim okvirima. Dobar provod. Danas vas na poslu očekuje izuzetan uspeh i neke pohvale ili nagrade. Jedna osoba moraće iako nevoljno da prizna da ste bili u pravu. Ipak nemojte da pregovarate u stilu " šta sam ti reko". Novac.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Spojićete lepo s korisnim tako da ćete u nekom društvu gde se fino provodite završiti i neki važan posao. Uz to shvatićete da i vi od nekoga možete da naučite i "uzmete poneki pelcer". Dobijate neku važnu vest vezanu za nekakve nekretnine ili nasleđe. Od roditelja dobijate savete koje niste tražili, a ipak moraćete da ih saslušate, a verovatno i da ih poslušate, mada nevoljno. Dobrog ste raspoloženja iako će biti i razloga da se osećate sasvim drugačije, to vas neće izbaciti iz koloseka. Uspostavljate novo prijateljstvo koje bi moglo da poprimi i jedan sasvim drugi tok.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Iako ste imali velike izdatke i nepredviđene troškove, novac nije vaša glavna preokupacija. Pred vama je jedno putovanje koje bi moglo da vam donese i lični i poslovni uspeh. Vesti od nekog iz inostranstva. Do izražaja dolazi vaša vitalnost. Danas veoma lako utičete na sve druge. Iako ste prema partneru veoma velikodušni, morate da ublažite ponos, ako imate želju da se stvari vrate u pređašnje stanje. Iako je prva trećina dana izuzetno teška i naporna, biće ovo uspešan i plodonosan dan, doduše uz pomoć prijatelja. Završavate sve što vam je stavljeno na teret iako je izgledalo nemoguće.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange