[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 2. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Saradnja za Izraelom otvara vrata vojnoj fabrici

Još samo Ameri

Mogućnost da se uspostavi saradnja sa vojnom industrijom Izraela, u Zastavinoj fabrici "Namenski proizvodi" dočekana je sa neskrivenim zadovoljstvom.

- Samo pominjanje "Namenske" u eventualnoj zajedničkoj proizvodnji predstavlja kompliment "Namenskoj" i potvrđuje visok nivo kvaliteta koji je u svom proizvodnom programu imala i zadržala naša fabrika, u svetskim okvirima - izjavio je za "Glas" Milovan Krstić, član poslovodstva ovog preduzeća.

Krstić dodaje da fabrika još uvek nema preciznije podatke o tome šta su ministri za odbranu Srbije i Crne Gore i Izraela dogovorili i potpisali, ali činjenica da je bilo reči o "Namenskoj" dovoljno govori o rejtingu koji ona ima bez obzira na sankcije i probleme sa kojima se suočavala proteklih desetak godina.

U "Namenskoj" očekuju da će, ukoliko se zaista radi o poslovnim dogovorima, uskoro u našu zemlju doći eksperti iz Izraela, i da će se tada detaljnije znati šta je dogovoreno na ministarskom nivou dve zemlje. U "Namenskoj" očekuju da uskoro dođe i do normalizacije privrednih odnosa sa Sjedinjenim američkim državama, i otvaranje ovog velikog tržišta za plasman proizvoda kragujevačke fabrike.

B. Kuljanin


vesti po rubrikama

^Kragujevac

15:40h

Sedmi dan štrajka glađu radnika Robne kuće

15:49h

Zahvaljujući Vladi "Zastavini" automobili na kredit

15:57h

Saradnja za Izraelom otvara vrata vojnoj fabrici

16:05h

Prvenstvo Srbije u atletici u Kragujevcu

16:12h

Škola za trudnice

        


FastCounter by LinkExchange