[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 2. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Zahvaljujući Vladi "Zastavini" automobili na kredit

"Jugo" vozi na rate

Republički fond za razvoj odobrio je sredstva u iznosu od 200 miliona dinara za kreditiranje prodaje vozila iz proizvodnog asortimana "Zastave". Kragujevačka fabrika će preko 54 ovlašćena dilera u zemlji svojim kupcima odobravati već narednih dana prodaju automobila sa rokom otplate od 36 do 48 meseci, sa kamatom od devet odsto na godišnjem nivou i uz učešće od 20 odsto od fabričke prodajne cene.

Ukoliko se kredit uzima na 36 meseci, rata za "koral in-l" sa motorom francuskog proizvođača iznosi 7.266,05 dinara, a mesečni iznos za "floridu" sa istim rokom otplate iznosi 9.446,40 dinara. Sredstva koja je odobrio Fond već narednih dana trebalo bi da budu prosleđena bankama sa kojima se privode kraju dogovori o podršci kreditne prodaje "Zastavinih" vozila, rečeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Fabrici.

Prošle godine, zahvaljujući sredstvima Vlade Republike Srbije, odnosno Fonda za razvoj i bankama, na kredit je prodato 3.500 automobila iz "Zastavinog" programa.

Od početka ove godine jedino Rajfajzen banka nije odustala od kreditiranja i, prema nezvaničnim podacima, putem ove banke na kredit je prodato oko 700 automobila kragujevačkog proizvođača.

B. Kuljanin


vesti po rubrikama

^Kragujevac

15:40h

Sedmi dan štrajka glađu radnika Robne kuće

15:49h

Zahvaljujući Vladi "Zastavini" automobili na kredit

15:57h

Saradnja za Izraelom otvara vrata vojnoj fabrici

16:05h

Prvenstvo Srbije u atletici u Kragujevcu

16:12h

Škola za trudnice

        


FastCounter by LinkExchange