[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 1. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Otvoren "Open 2003."

NOVI SAD - Manifestacija "Novi Sad Open 2003", čiji je pokrovitelj Izvršni odbor Skupštine Grada Novog Sada i u okviru koje će gosti vojvođanske prestonice biti najmlađi atletičari iz Dortmunda (grad pobratim Novog Sada) i holandskog Ajndhovena, kao i omladinska košarkaška selekcija francuskog grada Amiena, otvorena je juče i trajaće do 5. avgusta.

Takmičenje najmlađih atletičara održaće se u ponedeljak od 18.30 časova na stadionu "Vojvodina", dok će se košarkaški turnir na kome će snage odmeriti najmlađi košarkaši Novog Sada i Amiena održati u subotu (16.15 časova) i nedelju (10 časova) u fiskulturnoj sali Osnovne škole Svetozar Marković - Toza".

Ovo je tradicionalni susret najmlađih sportista Novog Sada, Dortmunda, Ajndhovena i Amiena. Najmlađi atletičari Novog Sada su početkom jula bili gosti u Dortmundu i Ajndhovenu, dok je mlada košarkaška selekcija Grada u junu učestvovala na tradicionalnom turniru u Amienu, pa Izvršni odbor Grada na ovaj način gostima iz inostranstva uzvraća gostoprimstvo. Ove tradicionalne susrete mladih sportista otvoriće potpredsednik gradske vlade dr Dušan Marinković.

N. Ć.


vesti po rubrikama

^Novi Sad

15:26h

Inicijativa da se uže jezgro Sremskih Karlovaca stavi pod zaštutu UNESK-a

15:33h

Otvoren "Open 2003."

15:41h

Policija preventivno obišla novosadske škole

15:50h

Labudu slomljeno krilo

 
     


FastCounter by LinkExchange