[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 1. 8. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Na miting Radničkog otpora dolaze Drašković i Ilić

Koštunica još razmišlja

Lideri Srpskog pokreta obnove i Nove Srbije, Vuk Drašković i Velimir Velja Ilić, potvrdili su svoj dolazak na miting, koji u Kniću organizuje Radnički otpor 19. avgusta ove godine.
- U toku su razgovori i mi očekujemo da svoj dolazak potvrdi i predsednik Demokratske stranke Srbije dr Vojislav Koštunica - izjavio je Radiša Pavlović, čelnik ove neformalne organizacije, i dodaje da će se od prvih ličnosti opozicionih stranaka tražiti da potpišu ugovor o međusobnoj saradnji i toleranciji.

- Zbog medijske blokade organizujemo miting u Kniću, na kome ćemo tražiti isplatu zarada koje se duguju svim radnicima i uplatu doprinosa za PIO po tom osnovu, odgovornost za rukovodioce koji su bili na čelu uništenih firmi proteklih deset godina, popis imovine preduzeća koja se privatizuju i zaustavljanje privatizacije po sadašnjem modelu, kaže Pavlović.

Takođe će se tražiti utvrđivanje porekla imovine onih koji su se proteklih deceniju obogatili na nelegalan način i preuzimanje obaveza prema seljacima, tako što će država garantovati otkup viška poljoprivrednih proizvoda i omogućiti povoljne uslove za kreditiranje poljoprivredne proizvodnje.

B. K.


vesti po rubrikama

^Kragujevac

15:28h

Bivši radnici Industrije mesa "Crvena zvezda" traže odgovornost stečajne uprave

15:37h

Suše ispraznile jezera

15:44h

Na miting Radničkog otpora dolaze Drašković i Ilić

15:51h

Večeri velikana evropske kulture: Šekspir u Šumadiji

16:00h

Zaštita životne sredine

        


FastCounter by LinkExchange