[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 20. 7. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Uočavate problem, fokusirajući svu svoju umešnost na to da ga bar ublažite, ako već ne možete da ga otklonite. Zdravi ste kao dren. Šarmom, sanjalačkim pogledima i tajanstvenim osmehom naprosto izluđujete jednog Lava. Nemojte se uspavati, već ovo stanje shvatite kao prolazno. Bolovi u stomaku posledica su enormnih količina hrane, slatkiša posebno. Problem samo nakratko rešavaju koka-kola i kokice. Pojačajte duhovnu komponentu. Mnogo radite, a rezultati nisu uočljivi. Naredna nedelja povoljna je za pisanje, učenje i sve poslove koji zahtevaju kombinatoriku - šah na primer. Mogu se, ali i ne moraju, ispoljiti zdravstvene tegobe.

 

RAK LAV DEVICA
Problemi sa gornjim delom stomaka ili plućima posledica su virusne infekcije. Ne dozvolite da bolest uzme maha. Pravac lekaru! Prija vam kućna atmosfera; još kad bi tu mogao da se nađe i pripadnik vašeg znaka. Po glavi vam se motaju misli na veliku ljubav. Razmišljate o pomirenju sa starom ljubavlju. Odbacite to, jer ste odavno zaboravljeni. Ne radite više stvari istovremeno, kako se ne biste povredili. Ukoliko doživite stresnu situaciju, odgovor potražite u lošim planetarnim aspektima. Strpite se još nekoliko dana, mirno završite započete poslove i sačekajte da se planetarna situacija sredi.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Prija vam timski rad, ali nažalost, spoljašnje okolnosti utiču na to da se on ne odvija željenim tokom. Nervni sistem je nadražen, površnost utiče na povrede. Uz dozu opreza, sve će biti u redu. Pošto ste učinili sve da vam baš ništa ne može nauditi, budite bez brige. Zubobolja bi mogla da vam pokvari raspoloženje. Ništa zabrinjavajuće. Očekujte strasnu vezu sa ozbiljnim praktičnim Jarcem ili Devicom. Ne preterujte sa izležavanjem, iako se dobar period nastavlja. Ukoliko budete pametni, manje pričali a više radili, napravićete čuda. Pod uslovom da izađete na kraj sa viškom energije, biće sve u redu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto ste rekli partneru sve što mislite, samo ste ga zaintrigirali. On rešava da krene u napad i zadobije poverenje. Strelac je u igri. Budite direktniji kada je reč o vlastitim potrebama. Ponašate se prepotentno. Koliko ste svesni ove činjenice? Dokle ćete o sebi da stvarate lažnu predstavu? Problemi sa mokraćnim putevima, ginekološki problemi ili oni koji su u vezi sa žlezdama. Raka izbegavajte, jer je spreman da vas izneveri. Iako je situacija kritična, vladate sobom. Povratili ste mir i ne želite ni po koju cenu da ga izgubite. Dokle će to da vas drži? Sve poslove obavljate korektno.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange