[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 9. 7. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Od saradnika i partnera veoma zavisi ostvarivanje vaših najnovijih poslovnih zamisli. Obuzdavajte se! Saznanje da ste voljeni svakome prija, ali zar zbog toga treba da budete oholi prema drugima. Pokušajte da nerviranje svedete na razumnu meru. Napravite selekciju u svemu, posebno kad su poslovne obaveze u pitanju. Tešite se, jer ovog puta niste vi krivi. Partner izmiče kontroli. Vaša okolina - vaši partneri, i poslovni i emotivni, za vas imaju puno razumevanja, iako ste vrlo ćudljivi. Skloni ste i da drugima postavljate visoke kriterijume koji važe za vas. Omiljena ste osoba u društvu.

 

RAK LAV DEVICA
Mnogi Rakovi su upravo ovih dana u fazi velike zaljubljenosti. Puno emocija i nežnosti. Ponašajte se spontano, jer je situacija pod kontrolom. Podrška saradnika je važna za novi posao, pa radite na tome. Slobodnima predstoji novo poznanstvo, a ako je u pitanju veza sa nekim rođenim u Ovnu ili Biku sledi uspeh. Za sve one koji se bave umnom delatnošću najbolje je da iskoriste kreativne potencijale koji su u punom zamahu. Hvatate se u koštac sa svojim glavnim neprijateljima. Oni mogu da pokvare mnoge stvari i vrate vas unazad. To nipošto ne dozvolite! Srećni ste i stabilni, što znači da ste zadovoljni emotivnom situacijom.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Pripremite se za otvoreni razgovor. U nastupajućim danima očekuje vas puno događaja koji iziskuju zdrav razum i pravilan pristup. Poželjno je biti pribran i izbegavati svađe. Svetla tačka je ljubav. Očekuje vas puno lepih i nezaboravnih trenutaka sa voljenom osobom ili simpatijom. Morate biti svesni najpre svojih slabosti, pa tek onda analizirati druge. Iz trenutne poslovne krize možete izaći samo uz napor. Treba da se izolujete, nije vam lako, ali ćete ipak to učiniti. Ne budite nestrpljivi i neurotični, onako kako samo vi to umete. Nemate razloga za zabrinutost. Opustite se i prepustite zasluženom odmoru. Srećno!

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Partnera više privlačite ako manje pričate. Pošto ste uspeli da nađete način kako da najbolje funkcionišete, savet vam ne treba. Potrudite se da to stanje potraje. Partneru koji je neodlučan pomažete da donese neku bitnu odluku. Sledi bogat seksualni život, pod uslovom da pokušate da se izborite sa stidljivošću. Uživajte u svakom trenutku. Ne razmišljajte o onom što će biti i ne strahujte unapred. Ovako prijatna sedmica vam se retko dešava. Povoljan period, pa ga maksimalno iskoristite. Mudro i hitno rešite emotivni nesporazum koji vas već duže vreme tišti. Možda vam stanje neizvesnosti više odgovara? Mislite da ste na taj način slobodniji.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange