[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 6. 7. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Preterujete u svemu i rasipate energiju na sve i svašta stoga se pripremite za trenutke klonulosti. Savetuje se ležernija komunikacija ili odlazak na pusto ostrvo. Bićete u situaciji da nešto proslavljate. Pošto još nije kasno da se urazumite, okrenite se, ako ničemu drugom, makar masaži. Barem će vas smiriti. Pred vama je dan aktivnog odmaranja čeka vas naporna radna sedmica, ali zasad bez vidljivih pomaka. Iskoristite organizatorske sposobnosti koje vam danas idu naruku. Fokusirajte se na njih. Donosite odluku koja utiče na dalji pravac životnih tokova. Unutrašnja harmonija je nešto što daje poseban šarm. Sačuvajte je.

 

RAK LAV DEVICA
Krenite u susret prijatnim događajima, za početak, pozitivnim mislima. Romantični događaji mogu da naruše svakodnevnu monotoniju. Prepuštate se željama. Bićete u situaciji da emotivno reagujete. Pred vama je ili raskid ili prekid starog prijateljstva. O čemu god da se radi, izlaz je brz i lak. Nešto morate da žrtvujete. Bićete u situaciji da vam jedno kajanje ne gine. Pa kad je već tako, onda se ne vredi uzalud nervirati. Sve će se završiti povoljno, pod uslovom da ne preterujete. Strelac vas u mnogim stvarima podržava, a Vodolija sputava. Morate da krenete u odlučnu akciju. Odgovorni ste za svoju sudbinu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Kada sve dobro odmerite i provagate i odćutite znate da ste u pravu. Tada ste najpametniji. Brbljivost vas poslednjih dana i te koliko košta. Teško funkcionišete u totalnom poslovnom haosu kojim ste okruženi. Toliko toga se nakupilo. Sport je idealno rešenje za prevazilaženje ove kratkotrajne krize. Ulazite u nov, daleko povoljniji životni period. Naredna sedmica biće u znaku prijatnih događaja i početaka. Još danas pazite se u saobraćaju i ostalim vidovima komunikacije zbog opasnosti od povreda. Izloženi ste uticajima prijatelja više nego obično. Funkcionišete mudro i velikodušno.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ne dozvoljavate nikom da na bilo koji način utiče na vas, iako to čini u najboljoj nameri. Stoički nosite vlastiti krst. Uplovili ste u mirnije vode. Stvari se odvijaju rutinski, što, po vašem mišljnjnju i nije tako loše. Nestalni ste i u fazi eksperimentisanja, ali je poželjno da ne menjate piće, tj. da se zaustavite na jednom - partneru. Ali za tako nešto nedostaje vam stimulans sa strane, kako biste se uključili u priču. Nikada nismo dovoljno dobri i uspešni koliko bismo to želeli da budemo. Barem vredi pokušati. Emocije su dovedene do usijanja. Mnogim pripadnicima ovog hipersenzibilnog znaka dešavaće se neobične stvari.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange