[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 21. 6. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Sutra izbori u MZ "Prozivka"

Jul izlazi na izbore

SUBOTICA - Na jučerašnjoj konferenciji za novinare Rajko Vukojević, član Glavnog odbora i predsednik JUL-a u Subotici, rekao je da je stanje društva katastrofalno, dajući pre svega primer povećanja nezaposlenosti i medijske blokade za neistomišljenike sadašnje vlasti. Rajko Vukojević je saopštio novinarima da JUL sa svojom listom kandidata izlazi u nedelju na izbore u Mesnoj zajednici "Prozivka", a da će on biti kandidat za odbornika u Skupštini opštine u Mesnoj zajednici "Centar 3".

- Ako me građani izaberu, boriću se da Subotica napokon dobije status grada, da se meštani Prozivke i Bajmoka izjasne o tome da li žele da ove dve mesne zajednice postanu opštine, kao i da Bajmok dobije opštinski sud, srednju školu, odelenje poljoprivrednog fakulteta i bescarinsku zonu - izjavio je Vukojević.

On je, ujedno, dodao da će se JUL boriti da Prozivka dobije dečiju zdrastvenu ambulantu, robnu kuću, krovove na ravnim zgradama, kao i više operatera za kablovsku televiziju. Simpatizeri JUL-a su penzioneri, otpušteni radnici, studenti, sportisti i drugi - rekao je na jučerašnjoj konfereciji Rajko Vukojević, predsednik subotičkog JUL-a.

V. Kostadinov


vesti po rubrikama

^Vojvodina

16:20h

Subotica: Sutra izbori u MZ "Prozivka"

16:29h

Subotica: Poseta Saveta nacionalnih manjina Hrvatske

16:37h

Za vlasnike malih i srednjih preduzeća
   


     


FastCounter by LinkExchange