[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 21. 6. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Posebno vam je naklonjen Strelac ili Jarac. Kad se dve vatre udruže, ne znamo da li vam treba čestitati ili vas žaliti. Ne namećite volju partneru. Treba izbegavati želju za dominacijom i nametanje volje okolini. Prijateljstvo prija, samo ne preterujte sa njim. Ništa suvišno ne valja. Ne budite pohlepni i ne zanemarujte celinu na račun detalja. Treba imati na umu da ste u fazi ekspanzije. Ne budite brzopleti. Ukoliko vam nije teško, trenirajte. Zaljubljive ste prirode. Važan telefonski poziv ili odlazak na put razbuktaće vaše emocije. Prija vam druženje sa sličnim osobama, sa Bikom ili Strelcem posebno.

 

RAK LAV DEVICA
Smatrate da partner zanemaruje vaše potrebe. Slobodno vreme provodite u planovima za zabavu i u očekivanju nove veze. Mašta je izražena. Čuvajte se oholosti, hvalisavosti i izbegavanja vlastite odgovornosti. Neko uporno pokušava da minira vaš emotivni život. Pošto nemate hrabrosti da dotičnoj osobi stavite do znanja da vas ostavi na miru, veza je u pitanju. Narednih dana pred vama će biti puno malih prepreka. Treba trenirati volju i biti istrajan u narednom periodu. Uživajte u životu i posvetite više vremena voljenoj osobi. Novi posao je na pomolu. Iako ste nenametljivi, očekuje vas proboj u prvi plan.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Sa partnerom ste se napokon sporazumeli. Pod uslovom da ste manje pričali, a više "radili", narednih dana ćete ubirati plodove. Ovan nije za potcenjivanje. Nije poželjno biti sujetan i rasipan. Pokušajte sa umerenošću. Prija vam romantična atmosfera uz muziku i dragu osobu. Rak ili Blizanac može vas oraspoložiti. Samo marljivim radom možete postići uspeh i zadržati lidersku poziciju u poslu. Čuvajte se zlih jezika. Više vremena provodite na svežem vazduhu. Jarac i Lav su idealno rešenje za ljubav. Najbolje bi bilo da se udružite sa oboma. Morate se nekako izboriti sa ogorčenošću i opuštenije gledati na probleme.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Neko će vas obradovati ponudom da nekoliko dana provedete na nekom romantičnom mestu. Pošto ste u pozitivnoj fazi, saveti vam nisu potrebni. Ipak, ne bi bilo suvišno napomenuti vam da u nekim stvarima treba da istrajete. Iznenadni fatalni susret probudiće vaše uspavane strasti. Nova ljubav stiže munjevito, pa će uživanja biti napretek. Izbegavajte riskantne situacije, kao i započinjanje više poslova istovremeno. Paničite bez potrebe. Nemate vremena da razmišljate o ljubavi. Opečeni ste lošim iskustvom, pa se plašite ponovnog poraza. Prihvatite kratak flert! Sa reči treba preći na delo. Ne odbacujte ljubav.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange