[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 21. 6. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Market- turs" i riblja čarda "Kamenjar" organizuju

Leto na Kamenjaru

Svakog petka takmičenje u spremanju riblje čorbe i paprikaša

NOVI SAD - Veliki broj Novosađana spas od letnjih žega po tradiciji pronalazi u vikend naselju "Kamenjar", koje je postalo omiljeno izletište ovdašnjih ljubitelja Dunava. Imajući to u vidu, riblja čarda "Kamenjar" i Turistička agencija "Market turs" i ovog leta za Novosađane pripremaju bogat i sadržajan program.

"Počevši od 4. jula svakog petka će se u čardi "Kamenjar" održavati takmičenje u kuvanju riblje čorbe i paprikaša, a pobednci tih takmičenja stiču pravo učešća u finalu, koje je na programu sredinom septembra i u kome finaliste očekuju bogate nagrade. Učešće na takmičenju je slobodno, organizator obezbeđuje ribu, vatru i kotliće, a na takmičarima je jedino da ponesu dobro raspoloženje i začine. Kao i prošle godine, prvi će svoje umeće u spremanju riblje čorbe prikazati novosadski novinari", kaže Mića Zlojutro, vlasnik "Market tursa" i riblje čarde "Kamenjar".

Po rečima Zlojutra, posetioci Kamenjara tokom jula i avgusta svakodnevno će, po ceni od 60 dinara, na raspolaganju imati vožnju čamcem na maršruti Kamenjar- Rakovački dunavac- Mačkov sprud- Ljubavno ostrvo- Kamenjar. Pored toga "Market turs", ispred svojih prostorija (Bulevar cara Lazara br. 55) svakodnevno organizuje kombi prevoz iz Novog Sada do Kamenjara, a cena karte je 30 dinara.

"Početkom septembra, od 5. do 7, organizovaćemo već tradicionalne susrete i druženje novosadskih slikara i književnika u okviru likovne kolonije, a za kraj avgusta planirana je modna revija i revija pesama o Dunavu. Osim toga, svake subote tokom letnje sezone planiramo druženje i razgovore sa poznatim ličnostima javnog života", najavljuje Zlojutro.

N.Ć.


vesti po rubrikama

^Novi Sad

15:29h

"Market- turs" i riblja čarda "Kamenjar" organizuju: Leto na Kamenjaru

15:37h

Popravni za upis

15:44h

Seminar potrošača

15:53h

Svetski dan muzike u Dunavskom parku i Sinagogi

16:00h

Poklon odlikašima
        


FastCounter by LinkExchange