[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 12. 6. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Niste smeli da se dovedete u situaciju da se zbog drugih nervirate. Morate shvatiti da krivac leži samo i isključivo u vama i vašim pogrešnim procenama. Strpljivo radite na ostvarenju važnog projekta. Lepo se osećate, sjajno funkcionišete. Nudi vam se šansa za poslovan napredak, koju nikako ne smete da propustite. Posle dužeg zastoja počelo je nešto da se dešava i u ljubavi. Podrška iz inostranstva. Ako očekujete priznanje, budite strpljivi pošto kasni. Na poslu izbegavajte sukobe sa Škorpijama, jer niste najpametniji. Da jeste, imali biste harmonično okruženje. Samo dobronamerni ga imaju.

 

RAK LAV DEVICA
Blagu nervozu i nesigurnost možete ublažiti samo u društvu dragih osoba. Stoga je poželjno druženje jer je danas samoća kontraproduktivna. Vage traže savet od vas, a i ne sanjaju da ste ranjivi. Ko to dira Lava dok spava? Ko vas nervira? Teško njemu! Ukoliko želite da dođete do unutrašnjeg mira, spas nađite u radu. Nude vam se mnoge mogućnosti na tu temu, neke su vezane i za inostranstvo. Javlja vam se želja za dominacijom, i to na onim poljima gde ste jaki. Nećete dozvoliti da vam drugi drže lekcije, pogotovu ne oni koji se nisu dokazali. Mogućna su razočaranja u saradnika Škorpiju, ali joj lepo oprostite.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Blaga uznemirenost je posledica umora. Vodite računa u saobraćaju i drugim vidovima komunikacija jer se možete natovariti problemima. Izložite partneru svoje planove i pomoći će vam. U duelu s Blizancem vi ste pobednik, jer ne reagujete na prvu loptu. Dobro razmislite šta vam je dalje činiti. Umete da budete veliki prijatelj, ali teško onome ko to na bilo koji način zloupotrebi. Dešavaju vam se stvari koje koje ste zaslužili. Ukoliko dobro funkcionišete, znači da ste ispravno postupili, pa su događaji koji slede očekivani normalan sled okolnosti. U protivnom, pokušajte da sagledate svoje greške.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Izvesnu situaciju doživljavate manje dramatično nego što jeste. Idealizujete sve, idete linijom manjeg otpora. Zdravstvena situacija nije bajna, ali odlazak lekaru odložite za nekoliko dana. Izbegavajte žustre rasprave jer iz njih izlazite poraženi. To se odnosi na krvne srodnike zbog koji vam krv ponekad proključa. Ni zdravlje vam nije sjajno, iako se ne osećate loše. Prijatno iznenađenje sprema vam Jarac. Niste u stanju da se suočite s emotivni stresovima. Nikako da realno prihvatite okruženje prema kome se ne ponašate iskreno. Njima pripisujete slabosti koje dolaze s vaše strane. Nerviraju vas autoriteti.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange