[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 22. 5. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Slavko Anđelov - Slive najbolji žongler lopotom u zemlji

Oboriću Ginisov rekord

ZRENJANIN - Slavko Anđelov Slive (55), radnik Fudbalskog Kluba "Proleter" iz Zrenjanina, po broju nastupa i vremenu provedenom u žongliranju loptom spreman je da postavi novi Ginisov rekord.

- Prvu kožnu loptu dobio sam za svoj peti rođendan i od nje se nikada nisam odvajao. U neprekidnom žongliranju loptom od pet časova i dva minuta i 24000 udaraca po lopti, a da pri tom ona i nedodirne tlo, u zemlji nemam ravnog. Poznat sam milionskom sportskom i TV auditorijumu, nastupao sam revijalno u zemlji i inostranstvu uglavnom za dušu publike, pred početak ili u poluvremenu reprezentativnih i nižerazrednih fudbalskih susreta i drugih velikih sportskih manifestacija.

Širom auditorijuma sigurno su poznati moji nastupi u TV emisijama "Ipak se okreće", "Sportsko popodne" i "Do poslednjeg daha" a pozirao sam i brojnim novinarima i fotoreporterima, kaže Slavko Anđelov Silve koga je naš objektiv zabeležio na jednom egzibicionom nastupu pred prvenstvenu fudbalsku utakmicu u Alibunaru. Anđelov tvrdi i da je po broju javnih nastupa stigao i slavnog kralja fudbala Edsona Nasimenta Pelea sa rekordnih 1363 odigrane utakmice.

F. KOSO


vesti po rubrikama

^Vojvodina

16:00h

Zrenjanin: Slavko Anđelov - Slive najbolji žongler lopotom u zemlji

   


     


FastCounter by LinkExchange