[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 22. 5. 2003.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Maloletna J.M. (15) osumnjičena za smrt Dragoslave Matović

Ubila babu zbog novca

BEOGRAD - Maloletna J.M. (15) privedena je istražnom sudiji zbog sumnje da je 16. maja ubila svoju babu Dragoslavu Matović, dok je zbog pomaganja uhapšena maloletna B.R. (15), saopštio je SUP.

Muž stradao na pruzi, sin ubijen

Prema rečima komšija ubijene Dragoslave, one je na Miljakovcu živela oko 20 godina. "Muž joj je odavno nastradao na pruzi. Sin Aleksandar, otac J. M, ubijen je pre pet godina u kafiću na Vidikovcu. Stalno ih je pratila nesreća. Unuka je bila problematična i Dragoslava se često žalila na njeno ponašanje. Verovatno je mislila da je Dragoslava prodala kuću u Kraljevu, odakle je rodom pa je htela da je opljačka" - kažu komšije koji navode da je Dragoslavu dan posle zločina pronašao mrtvu u stanu Zoran Sabić, taksista koji je sa njom živeo poslednjih nekoliko godina i slučaj prijavio policiji.

One su tog dana oko 17 sati došle kod Dragoslave u stan u Ulici Stanka Paunovića 51, s namerom da joj ukradu novac. Unuka se prethodno najavila babi a i znala je gde je novac sakriven. Po ulasku u stan, Dragoslava je zaključala vrata i izvadila ključ iz brave jer su devojke bile problematične i ranije su nekoliko puta bežale od kuće.

Dragoslava je zatim pokušala da telefonom pozove majku unuke, zbog čega je između njih izbila svađa, nakon koje je baba nekoliko puta ošamarila. J. M. je tada nasrnula na Dragoslavu, uzela nož sa stola i ubola je u stomak. Devojke su zatim počele da traže ključ kako bi izašle iz stana dok je povređena Dragoslava izvadila nož i krenula prema unuci.

J.M. je u tom momentu uhvatila sečivo, isekla se a zatim babi istrgla nož. Dragoslavu je potom više puta udarila nogom, nakon čega je ona pala a devojke pobegle kroz prozor jer nisu uspele da nađu ključ.

T. M. S.


vesti po rubrikama

^hronika

17:24h

Pilot Emir Šišić, osuđen u Rimu, veoma je lošeg zdravstvenog stanja

17:32h

Beograd: Maloletnica ubila babu zbog novca

17:40h

Teška nezgoda na putu Pančevo-Kovačica

17:49h

Bogdan Veljković tvrdi da se imovina protivzakonito prodaje

17:57h

Požarevac: Bokser iz zabune ubio harmonikaša

18:05h

Ministar policije najavio da će saznanja iz istrage ubistva srpskog premijera biti državna tajna

18:12h

Policija uhapsila poznatog biznismena Jovicu Stefanovića u Nišu

18:20h

Branilac optuženih za krađu izbora najavio za sledeće ročište

23:36h

MUP negira tvrdnje da je Makina grupa pogrešno optužena     


FastCounter by LinkExchange