[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 19. 5. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


TV Pink sprema napad na potpredsednika vlade Srbije

Mitrović udara na Čovića

BEOGRAD (Beta) - Potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović tvrdi da je vlasnik TV "Pink" naredio svojim urednicima da ga u emisijima te medijske kuće što više "napadnu i kompromituju".
"Dobio sam informaciju da je pre tri dana direktor TV Pink Željko Mitrović urednicima svoje televizije izdao nalog da se 'takmiče' u kompromitovanju i napadima na mene", rekao je Čović agenciji Beta.

On je rekao da je ta informacija do njega došla "od Mitrovićevih ljudi, koji se inače žale na njegovo ponašanje". "Mislim da je krajnje vreme da dođemo do toga ko podržava tog čoveka, ko podržava tu koncepciju, da li i ko to podržava u Vladi Srbije, ako se zna s kim je on to bio blizak u bivšem režimu", naveo je Čović. On se zapitao "ko podržava Mitrovića u izboru i guranju ljudi u Savet za radiodifuziju".

"Moramo da otvorimo sve i da vidimo odakle njemu sve to, odakle mu 'Pink', kako mu je data građevinska dozvola, da li je menjan urbanistički plan. Nemojte opet da nam se nešto desi pa da rušimo zgradu 'Pinka' kao onu u Šilerovoj, ali prvo treba pokupiti sve materijale koji u njoj postoje", zaključio je Čović.


vesti po rubrikama

^vesti

18:21h

Požar uništio veći deo konaka crkve Sveti Nikola

18:30h

TV Pink sprema napad na potpredsednika vlade Srbije

18:45h

Treći dan blokade autoputa Beograd - Zagreb

   


     


FastCounter by LinkExchange