[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 19. 5. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

OVAN BIK BLIZANCI
Nervozni ste i to prenosite i na druge. Ne razmišljate dovoljno i brzopleti ste u obavljanju svakodnevnih poslova. Razmišljate o odmoru koji sebi ne možete da priuštite. Neplaćeni računi zahtevaju hitnu intervenciju. Niste se odazvali pozivu prijatelja da nekuda odete zajedno i sada se kajete jer su oni koji su pristali puni prelepih priča i anegdota. Jedna osoba iz vašeg okruženja neiskreno pokušava da izvuče informacije od vas. Obratite pažnju na svoje ponašanje. Nešto što radite ili kako se ponašate može biti sasvim pogrešno protumačeno. Tako da će vas optužiti za nešto čega niste ni bili svesni. Mlađem čanu porodice potrebna je vaša pažnja.

 

RAK LAV DEVICA
Sada kada je neko prestao da "uznemirava" i da vas zove vama nedostaje ta "luda" energija kojom zrači. Odlučite se, ili prihvatite to da vam prija ili ostavite na miru osobu koja ima neobična osećanja za vas. Nervoza. Nervoza i neraspoloženje vas polako napuštaju i sada ste spremni da preuzmete na sebe sve što se od vas traži i očekuje. Novac koji ste očekivali prošle nedelje danas konačno stiže na vaš račun. Zdravlje dobro. Danas vas očekuje mnoštvo susreta koji su još ranije upisani u kalendar obaveza. Dva susreta ili razgovora izazvaće u vama razočarenje, dok će vas susret sa ženskom osobom prijatno iznenaditi. Prolazna glavobolja.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Vage danas ponovo blistaju u svakom pogledu. Poljuljano samopouzdanje se popravlja, a sa njim ćete ponovo zračiti autoritetom i biti spremni da razumete saradnike i partnere i da im budete oslonac. Dobitak. Škorpije su danas te koje čine sve ono što najčešće u ponašanju i ophođenju zameraju drugima. Pred vama je susret koji nećete moći da izbegnete, a koji od vas iziskuje strpljenje i napor. Ipak ćete se lepo provesti. Slobodni Strelci se danas veoma trude da zadrže u svojoj blizini osobu koji su nedavno upoznali i prema kojoj su bili na neki način grubi. Izvinite se i iskupite, jer se osoba takvih kvaliteta ne sreće svaki dan.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pristaćete da se vidite sa osobama koje ne srećete često, a koje jako cene druženje sa vama. Prijatno ćete se provesti u tuđem domu i bićete toplo dočekani. Novac koji očekujete doći će do vas preko treće ruke. Danas nemate strpljenja za sitnice i za cepidlačenje svojih saradnika i šefova, oni kao da nemaju razumevanja za slobodan duh kojim zračite. Partner bi da bude centar vašeg sveta, a vi biste malo više slobode u vezi. Ne pokušavajte da razumete svoje prijatelje, oni danas vaše razumevanje i ne traže. Traži se samo vaša sposobnost da ih saslušate. Ako se pokaže da je partner bio u pravu spremni ste i da se izvinite.

 


vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange