[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 18. 5. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Na beogradskom hiporomu u trci dana "Zobnatica"

Okršaj najboljih

Željko Ilić na Džoker Džeku. Ovogodišnji debi Pikolo Partija. Za vezano klađenje 40.660 dinara

Može li sjajni Pikolo Parti, višestruki pobednik grup trka, da porazi našu galopsku elitu u svom ovogodišnjem debiju? Hoće li nekadašnji Derbi-pobednik Džoker Džek doći do prvog trijumfa posle gotovo godinu dana?

Ima li Sikjuriti Teg snage da se odupre naletima konkurencije i da trijumfuje u svom omiljenom stilu start-cilj? Ili će zekani Arkad, "junak" prošlogodišnjeg doping-skandala, pokazati da je i bez "hemije" bolji od svih. Odgovori na ova pitanja biće poznati nekoliko minuta posle 18,30, kada je predviđen start trke dana "Zobnatica" na trkalištu kraj Careve ćuprije.

Glas prognoza

1.Trka: Dragone K Džet, Persi Lobel, Delicia, Driad, Spidi Lobel, (iznenađenje: Omega);
2. Trka: Dolče Vita, Tajger Hart, Valentina, Sibirski Berberin, (Midl Najt);
3. Trka: Vinsent O, Dan OK, Arnold VI, Dorita Brajt, Regina II, (Džesi Lobel);
4. Trka: Neron Rimski, Acisal, St Benedikt, Memento, (Soker);
5. Trka: Triestina, Adrenalin, Egri Kišlanj, Posejdon;
6. Trka: Džoker Džek, Pikolo Parti, Sikjuriti Teg, Arkad, (Sider Prins);
7. Trka: Akvilo, Rojal Glori, Lepa, Bebeto, Arden, (Futbol);
8. Trka: Vedra, Nektar, Dajtona Hil, Cijan, (Nid For Spid).

Galop u Šapcu

Konjički klub "Šabac 1820" danas, sa početkom u 16 sati, organizuje drugi trkački dan. U galopskih pet trka upisano je 44 grla. Trka najvećeg ranga je "Džokej klub" (kategorija II), za grla od tri godine na 1.400 metara, u koju su upisani: Grand, Kros, Ivan, Gal, Varka, Glorija i Pančo de Vila.
Po dosadašnjim rezultatima očekuje se žestoka borba između Glorije, Gala i Ivana. U trci za starija grla, na 1.600 metara, favoriti su Džumeira Song i Blek Hil, a u trku je upisan i stari dobri Kenej.

U prvoj trci ove sezone, "Ljubičevo", najbolji je bio Sikjuriti Teg. U toj trci nije bilo nijednog od današnjih konkurenata. U trci "Bečej" trijumfo

vao je Vajld Kugar, koga takođe danas nema na listi učesnika. Sjajnom surčinskom ždrepcu tada su u leđa gledali i Džoker Džek (treći) i Sikjuriti Teg (četvrti) i Sider Prins (šesti).

Džokera je u toj trci jahao učenik Aleksandar Todorović, dok će danas u njegovom sedlu biti odlični džokej Željko Ilić, što može biti prednost koja će ga danas dovesti do trijumfa. Sikjuriti je u "Bečeju" bio dve dužine iza Džokera, ali je nosio i tri kilograma više, što mu danas, sa identičnim teretom, daje približno jednake šanse. Zbog trka "u nogama", ova dva grla imaju blagu prednost nad Pikolo Partijem. Kao i Pikolu, i Arkadu je današnja trka prvi izlazak na stazu ove godine.

Pre nekoliko dana štala "Man Koop" smenila je trenera i prvog džokeja Sašu Trbojevića, pa je neizvesno ko će danas jahati Arkada. U trci će učestvovati i Pres Tajm, Sider Prins i Perfekt Storm, veoma dobra grla, koja u ovako jakoj konkurenciji ipak imaju manje šansi.

Pored "Zobnatice", na programu su tri galopske i četiri kasačke trke. Program počinje preponskom utakmicom u 15 sati, a start prve trke je sat kasnije. U "kasici" za vezano klađenje nakupilo se 40.660 dinara, dok je fond za triling nešto "tanji" - 11.300 dinara.

R. Grujić


vesti po rubrikama

^hipodrom

16:00h

Na beogradskom hiporomu u trci dana "Zobnatica" okršaj najboljih

16:17h

I dalje je neizvesna sudbina preduzeća Hipodrom Beograd

16:28h

Epilog incidenta u kasačkoj trci "Duško Popov"

 


     


FastCounter by LinkExchange