[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 14. 5. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Možda ste započeli više poslova, pa se sekirate jer ne znate kako da ih okončate. Važno je da će biti ludo i nezaboravno. Ne preterujte sa dokazivanjem. Iako vam situacija izgledati teška, nemojte se plašiti Razmišljate o novoj vezi, ali pošto ste partnera počeli da analizirate, pre će on napustiti vas nego vi njega. Ne budite pohlepni i nezajažljivi. Zadovoljavajte se sitnicama. Poželjno je obraćati pažnju na detalje. Čuvajte se povreda. Sa partnerom ste u raskoraku. Trenutno ste okupirani poslovima, pa se on oseća zapostavljeno. Pokušajte da budete velikodušniji: poklonite mu nešto lepo. Fizička aktivnost smiruje.

 

RAK LAV DEVICA
Savetuje se dijeta kombinovana sa klasičnom apstinencijom. Ovo proleće počelo je pozitivno da deluje na vas. Telefonski poziv za izlazak prihvatate oberučke. Nađite zlatnu sredinu u aktivnostima. Na ljubavnom planu dvoumite se između dve ponude i od obe treba uzeti ono što vam treba. Samo da vas u tome ne spreči Vodolija! Smirenošću i istrajnošću savladavate mnoge prepreke. Vreme radi za vas. Nekompetentni saradnici vam dele savete. Ukoliko obratite na njih pažnju i iz korena ih sasečete, sve će biti u redu. Razmišljajte o banjama. Pred vama je aktivan period, a niste sigurni u ishod planova.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Nervni sistem je na udaru, a čuvajte se i prehlade. Ukoliko ne budete tvrdoglavi i pokušate da ublažite želju za dominacijom, biće sve u redu. U protivnom, svađe su normalna pojava. Sada se možete odlučiti za neke odlagane manje kupovine, jer je novčana situacija nešto bolja. Bitno je to što više niste mrzovoljni i pesimistični pa ćete sve eventualne probleme mnogo lakše rešavati. Morate se suočiti sa uzročnikom nezadovoljstva, odnosno strahova, kako biste ga sanirali. Strpljivo čekate da se stanje preokrene. Ubi vas monotonija. Okrenite se duhovnim temama, filozofiji, umetnosti...

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Kilavi ste. Da li je razlog prehlada ili nešto drugo, konstatovaće onaj ko je za to stručan. Svojim mračnim mislima opterećujete okolinu, a naročito voljenu osobu, pod uslovom da ona uopšte postoji. Razlog za dobro zdravlje leži u još boljem raspoloženju. Gde ste videli srećnog i zaljubljenog čoveka, a bolesnog? Partner bi hteo više da se mazi, a vi mu odvraćate pažnju glupostima. U suštini ste presrećni. Odlično ste slažete s gotovo svim članovima porodice. Samo vas oni stariji katkad kritikuju, ali na to sada uopšte nemojte obraćati pažnju. Pustite ih da prigovaraju ne ljuteći se zbog toga, ionako nije ništa ozbiljno.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]     


FastCounter by LinkExchange