[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 13. 5. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Parfemom htela da ubije muža

STJUART (Beta-AP) - Jedna Amerikanka uhapšena je pošto se preterano namirisala, kuću poprskala insekticidom i sredstvom za dezinfekciju i upalila mirisne sveće - sve u nameri da naškodi suprugu koji je alergičan na hemikalije.

Incident se dogodio 4. aprila kada se Linda Tejlor (36) iz Stjuarta, na Floridi, posvađala s mužem oko razvoda. Dejvid Tejlor (46), građevinski radnik po profesiji, dobio je od firme obeštećenje od 150.000 dolara pošto je postao nesposoban za rad zbog alergija izazvanih izlaganjem dejstvu toksičnih i opasnih supstanci. "Mirisni napad" se dogodio tokom rasprava o razvodu - Linda je postala agresivna kada je Dejvid odbio da joj prepusti polovinu sume dobijene na ime obeštećenja.

"Linda je došla u kuhinju namirisana, pa je onda namirisala i svoju kćerku. Onda je pošla po kući i počela da sve prska sprejom, a sprejom je poprskala i moje lice", naveo je Dejvid u tužbi. Tejlorov lekar izdao je potvrdu da njegov pacijent pati od izuzetne osetljivosti na hemikalije "uključujući sve parfeme, osveživače vazduha i druge isparive hemikalije".


vesti po rubrikama

^panorama

15:20h

Stjuart: Parfemom htela da ubije muža

15:29h

Traži se prevodilac za Klingonski

15:37h

Bankok: Karaoke i u taksiju     


FastCounter by LinkExchange