[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 24. 4. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za četvrtak

OVANBIKBLIZANCI
Sa lakoćom završavate sve što sete započeli poslednjih nekoliko dana. Otvaraju vam se i vrata ka jednoj novoj vezi. Ne dozvolite da vas to previše opusti, jer se od vas očekuje da potegnete i druge i za sebe. Nova poznanstva.Danas ste u raskoraku sa planovima i ostvarenjima istih. Kao da svaki poduhvat završavate sa dvostrukim naporom. Ipak ne preterujte sa fizičkim aktivnostima. Umereno kad su hrana i piće u pitanju. Bilo bi bolje da prehladu koju vučete od pre četiri dana konačno odležite bar jedno veče, inače ćete još više ugroziti zdravstvenu situaciju. Priželjkujete promenu na poslu - ma da li ste baš sigurni?

 

RAKLAVDEVICA
Imate uspeha naročito, ako se bavite nekim javnim ili poslom vezanim za medije. U vezi sve funkcioniše besprekorno - ne zna se ko je predusretljiviji, vi prema partneru ili on prema vama. Vraća se pozajmljeni novac.Nervozni ste jer treba da donesete odluku o situaciji koja je i za vas potpuno nova. Odmerite sve i srcem i intelektom da se posle ne biste kajali. Vi, ipak, jedino znate šta je najbolje za vas, a izaziv je izazov.Danas se baš dobro zabavljate, sve planove vezane za dobar provod ostvarujete s lakoćom. Omiljena ste osoba u društvu i svi vam povlađuju. Slobodnima - jedan flert može da preraste u nešto više.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Prija vam da dan provedete u intimnoj kućnoj atmosferi, u krugu porodice ili sa bliskim prijateljima. Odmorićete se i opustiti u čarima mirnog domaćeg života. Pažljivo s novcem, ne trošite više nego što smete.Danas vam je koncentracija slaba, nikako da se fokusirate na posao koji treba da završite, ali zato vam sve vrste dokolice donose zadovoljstva. Muškim pripadnicima znaka sledi udvaranje, a ženama pokloni od partnera.Dobici stižu sa svih strana i na emotivnom i na materijalnom i na duhovnom polju. Za one koji rešavaju stambena pitanja ili nešto vezano za nekretnine, povoljan je period. Emotivni nemir NIJE prolaznog karaktera.

 

JARACVODOLIJARIBE
Vaša hirovitost se sada ispoljava tako što je želja za isticanjem pojačana. Stičete nova poznanstva u društvu u koje vas je povela draga osoba. Izazivate divljenje okoline što vam veoma prija.Svi poslovi vezani za reči ili pisanje idu vam od ruke i završavate ih s lakoćom. Imate potrebu da se izolujete od nečeg ili nekoga, ali to je prolazno. Prijatno veče u krugu dragih osoba.Bavite se psihoanaliziranjem partnera ili potencijalnog partnera. Procenjujete ispravnost nečije percepcije i ni prijatelji koji vas zovu u "lud provod" ne uspevaju da vas odvrate od tih razmišljanja.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]


FastCounter by LinkExchange