[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 24. 4. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


OO G17 plus optužuje opštinsku vlast

Opština garderoba za presvlačenje

LEBANE - Dok je opština Lebane 10 godina klizila naniže, da bi se našla na samom dnu po prihodima i zaradama, ovdašnjim političarima to nije smetalo da lično uznapreduju, služeći se smicalicama da bi se održali na vlast, izjavio je novinarima Zoran Stanković Papi, predsednik OO G 17 plus, ilustrujući to podatkom da se u ovom trenutku sa sigurnošću ne zna ko čini prostu većinu od 31 odbornika koliko ima SO.

Ugrožen mozaik

Ideju da se mozaik iz carske palate u Caričinom Gradu prenese u Leskovac, navodno da bi se zaštitio od propadanja, Zoran Stanković ocenjuje kao neprihvatljivu i neopravdanu, tim pre što niko o tome nije pitao Lebančane u čijem ataru se nalazi ovaj arheološki lokalitet iz 6. veka.

Na čelu SO je od pre nekoliko meseci Zoran Ivković, koji nije podneo ostavku na funkciju kada su ostali funkcioneri iz DS-a to učinili, odlukom svog opštinskog odbora. Po svemu sudeći, kaže Stanković, Ivković se vratio "svom jatu", odborničkoj grupi građana, kao i nekolicina njih koji su u međuvremenu postali članovi DA, i drugih stranaka tzv. demokratske opcije. Zoran Stanković je novinarima pokazao zahteve odbornika, odnosno spisak njihovih želja kao uslov da podrže vladajuću garnituru na sednici SO 15. aprila.

- I dok je SO postala garderoba za presvlačenje funkcionera, mladi ljudi se i dalje iz Lebana sele, kaže Zoran Stanković i navodi da je to učinila i Suzana Cvetković, prethodni predsednik SO, emigrirajući u Veronu gde se već nalazi kolonija od oko 800 Lebančana.

M. J.


vesti po rubrikama

^Istočna i južna Srbija

15:40h

Lebane: OO G17 plus optužuje opštinsku vlast

15:49h

Nakon pola godine biće izabran direktor borskih medija

      


FastCounter by LinkExchange