[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 9. 4. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI
Ne prenagljujte sa izlivima nežnosti, jer će ona od tolike plime emocija poželeti da pobegne. Zahvaljujući preduzimačkom duhu, nižete sve same poslovne uspehe. Bićete u situaciji da donosite brze i ispravne odluke. Uspećete u nečemu značajnom. Okrenite se kreativnom radu i u dela sublimirajte višak energije, a ne u svađe sa voljenom osobom. Dan je idealan za provod, bavljenje umetnošću i uživanje u romantici. Veza sa Škorpijom, bilo emotivna, bilo poslovna, u svakom slučaju je značajna. Rezultati rada su vidljivi, ali pošto postoji mogućnost da vas neko iznervira, izbegavajte žučne rasprave i vodite računa o tome da manje tračarite.

 

RAK LAV DEVICA
Videćete da situacija nije ni približno takva kakvu ste je zamišljali. Malo ste hipohondrični. Budite spremni da se povinujete tuđim željama i da u njima vidite i lepe stvari. U fazi ste donošenja važne odluke. Retki su pripadnici ovog znaka koji dobro barataju s novcem. Biti ponosan ima svoju cenu. Možda je bolje biti ono što u stvari jeste - komplikovana i veoma šarmantna i privlačna osoba. Voljeni ste. Možete postići više od zamišljenog i odroniti čitavu planinu. Pokušajte da razložno priđete aktuelnom problemu i nađete za njega najbolje rešenje. To je idealan način da izbegnete nervnu razdražljivost.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Subjektivno posmatrate ljubavni problem. Prikupljate snagu za nove pobede, a biće ih, no tek za koji dan. Tada ćete rešiti probleme vezane za ukućane i posao. Promena posla ili neki povoljan dogovor. Želeli biste da se to što pre reši, ali to ne zavisi samo od vas. Nerviranja nikuda ne vode. Imaćete podršku prijatelja, ali i ponudu da nekuda otputujete. Prihvatite sve varijante. Neko pokušava da vas osvoji. Zasad samo uživajte! Jarac pokušava da vas razume, ali mu to teško polazi za rukom. Suviše ste različiti da biste prihvatili njegove sugestije. Ovoga puta niste u pravu. Ponekad ga treba poslušati.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Sa Strelcem ste u čudnoj vezi. Iako imate koristi i na prvi pogled odlično funkcionišete, slabo se razumete. To samo vaše srce zna. Uzrok slabosti organizma potražite u kardiovaskularnom sistemu. Partner je prvi na listi osumnjičenih za neiskreno ponašanje. Pošto mu ne verujete, a poverenje je glavni preduslov za vezu, razmilite o tome šta dalje činiti? Da ne preterujete? Prokontrolišite krvnu sliku. Morate biti jaki da biste se suočili sa istinom. Svojim dominantnim stavom namećete se okolini. Poželjno je korigovati ponašanje i postupati shodno sopstvenim kvalitetima i mogućnostima.

vesti po rubrikama

[an error occurred while processing this directive]


FastCounter by LinkExchange