[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 27. 2. 2003.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Suđenje Vidovitoj Zorki za prevare, oštećeni tvrde

"Lečila" nožem i makazama

BEOGRAD - "Vidovita Zorka me prevarila za 800 maraka i tražim da mi ih vrati. Obratio joj sam se za pomoć jer sam imao problema sa verenicom ali i sa poslom. Ona mi je rekla da mi je neko bacio crnu magiju i da će je skinuti. Dao sam joj pare a ona mi je rekla da dođem za tri meseca na kontrolu.

Međutim, stanje mi je postalo još gore jer sam raskinuo vezu i nisam se oženio", izjavio je juče Đorđe Zaklanac (49), automehaničar iz Novog Sada, na suđenju proročici Zorki Pucar, poznatoj kao Vidovita Zorka, optuženoj za 42 prevare. Prevarenom se oseća i Sonja Crnčević (49), zubni tehničar iz Crne Gore koju je, kako tvrdi, Vidovita Zorka oštetila za 330 DM. "Imala sam probleme sa sinovima koji su se bavili nezakonitim poslovima, pa sam se obratila Zorki.

Rekla mi je da mi je velika magija na kući i da će je skinuti ako amajlije, noževe i makaze budem držala ispod kreveta. Bila sam kod nje samo jedan minut i dala joj pare koje je ona ščepala, ali mi ništa nije pomoglo", ispričala oštećena.

Verica Božinović (71), penzionerka iz Beograda, ispričala je da joj je Vidovita Zorka obećala da će joj za 350 DM smiriti nervozu njene kćerke. "Kćerka mi se rastala od muža i bila je jako nervozna a nalazili smo i neke zamotuljke po kući i konzerve zemlje sa groblja.

Zorka mi je rekla da će se sve srediti ako kćerka bude koristila amajliju i katanac koji mi je dala. Morala je da pije i neku vodu, ali ništa nije pomoglo", kazala je Božinovićeva. Suđenje se nastavlja 14. marta saslušanjem veštaka.

D. Ć.


vesti po rubrikama

^hronika

18:39h

Kragujevac: Ocu monstrumu šest i po godina

18:47h

Kragujevac: Ubicama brata i sina osam i pet godina

18:55h

Odloženo suđenje lideru radikala po tužbi Stanka Subotića

19:04h

Advokat Dejana Milenkovića tvrdi: Bagzija terete za krađu kamiona

19:11h

Batić najavio: Inspekcija u četvrtom sudu

19:24h

Porodična tragedija u Šarbanovcu kod Bora

19:32h

Suđenje Vidovitoj Zorki za prevare, oštećeni tvrde: "Lečila" nožem i makazama

      


FastCounter by LinkExchange