[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 17. 2. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Foto

Igorova baba Dragica

Nezapamćena porodična tragedija u Gandijevoj 33 na Novom Beogradu

Muž masakrirao majku dve bebe

Igor Karabula (26) sa desetak udaraca nožem usmrtio suprugu Ljiljanu Puzović (25)

BEOGRAD - Igor Karabula (26) ubio je juče oko 14.30 suprugu Ljiljanu Puzović (25) posle porodične svađe u njihovom stanu u Gandijevoj 33, u novobeogradskom bloku 64. Komšije su oko 14 časova čule buku iz njihovog stana i Ljiljanino zapomaganje: "Upomoć, krvava sam", posle čega su pozvali policiju, koja je blokirala prilaz zgradi.

Ljiljana i Igor su roditelji dva dečaka, dvogodišnjeg Stefana i šestomesečnog Uroša, a u momentu tragedije beba je spavala, dok se stariji dečak igrao u kuhinji. Posle svađe sa suprugom Igor Karabula je uzeo kuhinjski nož i krenuo da je juri po stanu. Komšinica koja stanuje sprat ispod čula je Ljiljanin vrisak iz kupatila, a zatim tresak, najverovatnije kada je nesrećna žena pala u kadu.

- Ne znamo šta se zapravo desilo. Našli smo je golu u kadi. Krvi je bilo na sve strane, stravično! Imala je više od deset uboda u predelu grudnog koša. Igor je zaključao vrata od stana i nije hteo da nas pusti unutra dok nije došla hitna pomoć. Rekao je "Ubio sam ženu". Tako je proveo zabarikadiran u stanu oko pola sata, a zatim je otvorio vrata i policija ga je uhapsila.

Prema priči komšija, bračni par Puzović- Karabula živeo je mirno i do sada nisu imali porodičnih svađa. Na mesto tragedije ubrzo su stigle Igorova majka LJiljana i baka Dragica.
- Ne mogu da verujem. Upoznali su se na njegovom ispraćaju u vojsku, jedno vreme su se lepo slagali, šta mu je danas bilo, samo kad bih znala... E, moj Igore, nemaš više babu, čulo se zapomaganje.

Igor i Ljiljana su se doselili u zgradu pre četiri godine.
- Šokiran sam. Ja sam na sedmom spratu, ništa nisam čuo. Imali su ta dva divna dečaka, viđao sam ih često da su gurali decu u kolicima po parkingu. Delovali su srećno. Znam da je on ostao bez posla, a Ljiljana je prodavala karte u BAS-u. Koliko znam, Igor nije pio, nije se drogirao. Još ne verujem da je počinio takav zločin. Jadna ta deca sada. Ni majke, ni oca, rekao je jedan od komšija.

I. Ikraš
U. Simović


vesti po rubrikama

^hronika

18:53h

Nezapamćena porodična tragedija: Muž masakrirao majku dve bebe

19:02h

Dragoljub Milanović, bivši direktor RTS-a, još na slobodi

19:11h

U Podgorici ranjena dvojica Cetinjana

19:20h

Varvarin: Kobno preticanje vojnog kamiona

19:27h

Priča iz Palate pravde: Da komšiji sruše štalu

23:14h

Zbog piramide "Kurs - uspešan put" petoro u pritvoru

      


FastCounter by LinkExchange