[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 19.01. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI
Danas se baš dobro zabavljate, sve planove vezane za dobar provod ostvarujete s lakoćom. Omiljena ste osoba u društvu i svi vam povlađuju. Slobodnima - jedan flert može da preraste u nešto više. Prija vam da dan provedete u intimnoj kućnoj atmosferi, u krugu porodice ili sa bliskim prijateljima. Odmorićete se i opustiti u čarima mirnog domaćeg života. Pažljivo s novcem, ne trošite više nego što smete. Danas vam je koncentracija slaba, nikako da se fokusirate na posao koji treba da završite, ali zato vam sve vrste dokolice donose zadovoljstva. Muškim Blizancima sledi udvaranje, a ženama pokloni od partnera.

 

RAK LAV DEVICA
Dobici stižu sa svih strana i na emotivnom i na materijalnom i na duhovnom polju. Za one koji rešavaju stambena pitanja ili nešto vezano za nekretnine povoljan je period. Emotivni nemir nije prolaznog karaktera. Vaša hirovitost se sada ispoljava tako što je želja za isticanjem pojačana. Stičete nova poznanstva u društvu u koje vas je povela draga osoba. Izazivate divljenje okoline što vam veoma prija. Svi poslovi vezani za reči ili pisanje idu vam od ruke i završavate ih s lakoćom. Imate potrebu da se izolujete od nečeg ili nekoga, ali to je prolazno. Prijatno veče u krugu dragih osoba.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Bavite se psihoanaliziranjem partnera ili potencijalnog partnera. Procenjujete ispravnost nečije percepcije i ni prijatelji koji vas zovu u "lud provod" ne uspevaju da vas odvrate od tih razmišljanja. Danas ste baš popularni, svi koje ste poželeli da vas se sete to su i učinili. Neki bez razloga, a neki da biste im pomogli po principu "draga Saveta". Ne pada vam teško da se bavite tuđim problemima, ali bavite se i sobom. Danas vam bavljenje naukom ili psihologijom ili samoanaliziranje baš prijaju. Pružiće vam se prilika da budete u centru pažnje u svom društvu u kome vam ni izigravanje klovna ne pada teško.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Iako to nije izgledalo tako, vi ste osoba koja je na dobitku. Argumenti vaših interesa su ipak oni koji "odnose talon". Manji novčani dobitak ili manji izdatak nego što ste to računali. Imate uspeha naročito ako se bavite nekim javnim ili poslom vezanim za medije. U vezi sve funkcioniše besprekorno - ne zna se ko je predusretljiviji, vi prema partneru ili on prema vama. Vraća se pozajmljeni novac. Zdravlje je malo promenljivo, ali i raspoloženje danas varira od elana do mrzovolje. Nećete stići da se družite sa svim prijateljima koji to od vas očekuju. Brojni su dobici koji vam sleduju - zasluženo.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

      


FastCounter by LinkExchange